41 – річного Львів`янина зловили під час спроби підкупити голову військово – лікарської комісії

41- річного львів`янина зловили на гарячому, коли він намагався дати хабаря голові військово – лікарської комісії – передає «Твоя Львівщина», посилаючись на видання «Форпост».

Чоловіка затримали під час спроби дати хабаря у розмірі 1,7 тис. доларів голові військово – лікарської комісії. Чоловік хотів домовитись про діагнози для службовців Нацгвардії, щоб їх визнали непридатними і не допустили до служби.

У прокуратурі кажуть, що до них звернувся голова військово – лікарської комісії медичного об`єднання МВС у Львівській області  з заявою про те, що йому запропонували грошову винагороду у розмірі 2,5 тис. доларів, щоб він допоміг вирішити питання з лікарською комісією та встановити важкі діагнози для 5 осіб.

У пресслужбі Національної поліції Львівської області підтвердили, що чоловік хотів купити довідки про хворобу для п`яти осіб. Згідно цих документів 5 військовослужбовців мали отримати висновок про непридатність для проходження служби.

У прокуратурі вже готують підозру за ч.3 ст.369 КК України, пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, а також клопотання до суду щодо обрання запобіжних заходів.

Фото ілюстративне