У центрі Львова сталася бійка ножами. Є поранені

У центрі Львова відбулачся сутичка. У хід пішли ножі – повідомляє “Твоя Львівщина”, посилаючись на видання: “Форпост”.

Як повідомили у прес службі Патрульної поліції Львівської області до них поступив виклик на вул. Сербську, де відбувалася бійка між трьома особами, які, за словами очевидців розмахували ножами. На місце прибув велопатруль та екіпаж 4 батальйону.

На місці події з`ясувалося, що всі учасники бійки отримали тілесні ушкодження. Один з них лежав з раною у ділянці бедра. Біля нього вже стояли працівники муніципальної варти.

Роман Хамардюк, патрульний 4 батальйону надав першу медичну допомогу постраждалому. Він наклав чоловікові  джут і зупинив кровотечу.

А вело патруль, тим часом наздоганяв інших двох учасників бійки. Одного з них, 35 – річного мешканця Жовківського району виявили на вул. Братів Рогатинців з незначним пораненням правої ноги. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Іншого 47 – річного львів`янина наздогнали на вул. Староєврейській, він рухався в напрямку вул. Підвальної і був з ознаками сильного алкогольного сп`яніння. В той же час у чоловіка було проникаюче поранення поперека, він втрачав кров. Велопатрульний Юрій Садига не розгубився і надав чоловікові першу медичну допомогу затиснувши рану і зупинив кровотечу. Чоловіка госпіталізували.

Наразі слідчі з`ясовують обставини конфлікту.

Фото: Патрульна поліція Львівської області
Фото: Патрульна поліція Львівської області