Історія одного з найпопулярніших ролів у світі

У кожного є свій фаворит у світі суші, але нерозумно було б заперечувати, що є два роли, які займають особливі місця в серцях людей по всьому світу. Вони часто на слуху, про них говорять, їх замовляють. Так вийшло, що це роли Каліфорнія і Філадельфія. Команда Кілограм Суші Проджект розповідає історію Вашого улюбленого ролу і намагається зрозуміти основні причини такої популярності у людей.

Дисклеймер: цю статтю не рекомендовано читати голодним! Але Ви можете замовити Ваш улюблений сет прямо зараз на нашому сайті, і він буде на Вашому столі в лічені хвилини (https://kilogramm.com.ua/rivne/).

Батьківщина Каліфорнії — це …?

Так, тут без сюрпризів — даний рол було придумано в Америці звичайним кухарем, який займався приготуванням суші. Він хотів здивувати своїх відвідувачів, які були скептично налаштовані щодо водоростей норі і запропонувати їм новий погляд на японську кухню. Головна революція Філадельфії полягає в тому, що основний компонент (лосось) покривав рис зверху. До цього моменту всі роли готувалися начинкою всередину, відповідно до японських традицій. Таке рішення, як бачимо, припало до душі не тільки відвідувачам цього ресторану, але і всьому світу. До того ж, поєднання ніжного сиру Філадельфія зі слабосоленим лососем — хіба це може комусь не подобатись?

Також завдяки тому, що лосось був зверху, суші стали “яскравіше” виглядати, чим теж привертали все більше уваги. Навіть зараз, якщо Ви натрапите на фотографії суші Інстаграмм, вірогідно Ви побачите саме Філадельфію.

З приводу назви досі ведуться суперечки: одні кажуть, що рол отримав свою назву через сир Філадельфія, який використовується в його приготуванні; інші говорять, що рол отримав назву завдяки штату, в якому його було придумано. Як би там не було, одна з цих версій точно правильна.

Інновації та суші

Взагалі, японська кухня досить консервативна, тому місцеві суші-майстри прохолодно ставляться до нових рецептів, віддаючи перевагу традиційним підходам і рецептурі. Крім цього, така любов і шанування традицій прекрасно уживаються з повсюдним використанням нових технологій, але це вже зовсім інша історія.

Проте це абсолютно ніяк не вплинуло на популярність ролу Філадельфії. А з часом рецепти приготування цього ролу стали ще різноманітнішими. Так, наприклад, до Філадельфії іноді додають свіжий огірок, який, як виявилося, відмінно поєднується з лососем.

KILOGRAMM SUSHI PROJECT часто проводить акції у всіх містах, зокрема у Рівному, щоб порадувати наших улюблених клієнтів привабливими цінами та пропозиціями. Наприклад, Ви можете замовити Ваш улюблений суші-сет Філадельфія і отримати рол Філадельфія в подарунок. Також Ви можете отримати -15% знижку на будь-які суші і сети. Загалом, для кожного знайдеться своя акція. Щоб нічого не пропустити — радимо відвідати наш сайт, акції там оновлюються постійно.

“Замовити чи не замовити?” — ось у чому питання

Звичайно замовити! Навіть якщо Вас не особливо приваблює японська кухня, рол Філадельфія спробувати однозначно варто, оскільки він більш “європеїзований”. Тут немає традиційних норі і сирої риби, як це прийнято в японській кухні, тому Філадельфія припаде до смаку навіть суші-дисидентам. Команда Кілограм із задоволенням приготує Ваші улюблені суші й доставить їх в будь-яку точку Рівного! А для того, щоб Ви були впевнені у власній безпеці ми запустили безконтактну доставку — Вам варто лише вказати це при замовленні.

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — смак Японії в Україні!