ЯК ВИБРАТИ ЛІТНІ ЧОЛОВІЧІ ШОРТИ

До коліна або вище, однотонні або гавайські, прямі або завужені – ось в чому питання. Звичайно, Шекспіра це зовсім не хвилювало, адже при його житті чоловіка спокійно носили трико і набиті ватою панталони. Однак з настанням теплого сезону багато хто замислюється над подібними питаннями. Якщо ви з їх числа, скористайтеся нашою допоміжної інструкцією, адже швидше за все ви просто ще не знайшли свої ідеальні шорти.Повний асортимент чоловічих шортів Ви знайдете за посиланням
tennisgo.com.ua/tennis/odezhda-muzhskaya/muzhskie-shorty . Ми ж розглянемо основні моменти на які варто звернути увагу при виборі якісних шортів.

Виберіть матеріал
У натуральних тканин і синтетики є свої плюси і мінуси.

Натуральні тканини – бавовна, льон, сірсакер – імпонують екологічністю, але вони нееластичні, а сірсакер має своєрідний малюнок через чергування в полотні гладких і стислих ниток. Льон легко мнеться – якщо не готові прийняти цю особливість, краще вибрати інший матеріал.
Синтетичні тканини – нейлон і спандекс. Шорти з них дозволяють активно рухатися, зручно для занять спортом.
Компромісним варіантом стане бавовна-поплін з домішкою синтетичних волокон – зберігається натуральність і додається еластичність.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ДОВЖИНУ І ПОСАДКУ
Шорти довжиною до середини стегна більше схожі на плавки. Щоб не помилитися, зупиніться на класичній довжині по коліно.

Посадка буває стандартна і занижена. Перший варіант універсальний, другий популярний серед молодих людей.

Визначившись з кроєм
За кроєм літні шорти можуть бути:

  • прямі,
  • чіно,
  • завужені,
  • бермуди.


Радимо вибирати, орієнтуючись на тип фігури. Людям пікнічної статури не варто вибирати бермуди, а астенікам – прямі шорти. Модель чіно – універсальна.

Обміркувати, ЧИ ПОТРІБЕН ПРИНТ
Однотонний шорти – безпрограшний варіант, але виключати моделі з малюнком не варто. Можна почати з смужки, а для поїздки на море вибрати тематичний принт – з плавчиха, пальмами або іронічний варіант – з полярними ведмедями.


Хороші варіанти верху: чоловіча майка-поло, сорочка з короткими рукавами і майка з рукавами або без. Якщо шорти з малюнком, верх вибирайте однотонний.

У плані взуття різниця важлива тільки при виборі сланців – це однозначно пляжний варіант. Кросівки, кеди, сліпони використовуйте з будь-яким типом шортів.