Школа у Сколівському районі перейшла на дистанційне навчання

Школа у с. Козьова Сколівського району переходить на дистанційну форму навчання. Все через те, що у вчителя і техпрацівника школи є підозра на Covid-19. Симптоми цієї хвороби виявили ще у кількох дітей та вчителів.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на прес-службу Львівської ОДА.

«Днями ми також отримали інформацію від школи у Сколівському районі, яка переходить на дистанційне навчання у зв’язку з тим, що на Covid-19 там захворів вчитель і техпрацівник. Є симптоми цієї хвороби у кількох дітей та вчителів. Поки що це лише підозри, бо результатів ПЛР-тестів ще нема”, – розповів заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Роман Пастушенко.

Заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Роман Пастушенко.

«Кожна школа відповідно до рекомендацій Міносвіти сама визначала, як організовувати свою роботу. В нашій області дуже різні школи, тому організація освітнього процесу теж різна. У маленьких школах зовсім не спостерігається проблем в організації процесу, оскільки дітей у класах небагато, достатньо великі площі, тож дистанціювання повністю збережено. Водночас у великих школах навчання подекуди організували у змішаному форматі», — додає заступник директора департаменту.

Таким чином з понеділка, 7 вересня, учні Козівського ОНЗЗСО I – III cт. – ліцею ім. М. Гаврилка при ЛНУ ім. І. Франка Сколівського району навчатимуться дистанційно. Така форма навчання триватиме два тижні при умові, що не виявлять нових хворих.


Новини по темі:
4 вересня школа у Кам’янка-Бузькому районі перейшла на дистанційне навчання.