Криваве перемир’я. На сході загинув воїн з Дрогобича.

На сході знову гаряче, знову загиблі і цього разу з Дрогобича – повідомляє “Твоя Львівщина”, посилаючись на Facebook Марія Головкевич:

“Схили прапори, Україно! …
Тарас КРАВЧИШАК…
   Сьогодні знову, на жаль, знову, маємо велику втрату: під Маріуполем у бою з російським окупантом загинув наш краянин Кравчишак Тарас Михайлович. Це наш дрогобицький юнак з Війтівської Гори, 1995 року народження. Це Воїн, якому нещодавно  виповнилось 25 років.
Тарас навчався у Дрогобицькій гімназії ім. Богдана Лепкого, закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ і пішов СЛУЖИТИ УКРАЇНІ.
Про хлопця добрими і щирими словами згадують його однокласники, а класний керівник Тараса пані Оксана Приріз з теплотою розповідає про свого учня як про вдумливого, спокійного, врівноваженого юнака, який любов і спорт, і працю.
    Боляче говорити про Воїна у минулому, але сьогодні він, Тарас Кравчишак, ВІДДАВ ЖИТТЯ за УКРАЇНУ! І за кожного із нас…
  …За словами батька Воїна, тіло Героя з Маріуполя привезуть до Дрогобича, де і поховають на Алеї Слави.
    Вічна і світла Тобі пам’ять, Воїне…
Щире співчуття батькам, друзям і побратимам, які з військовими почестями поховають Героя на рідній Дрогобицькій землі.
P.S. Коли писала некролог, добра знайома, вчителька, сказала, що вчора Тарас для своєї матусі, яка відзначала День народження, подарував п’ять десятків троянд. І щойно цю інформацію підтвердив побратим-волонтер: “Це дійсно правда, люблячий син через друга Артура для коханої мами подарував п’ятдесят одну троянду”…
Прощальну…”
Вічная Пам’ять та слава герою!!!


Фото: Facebook Марія Головкевич