Школа у Кам’янка-Бузькому районі перейшла на дистанційне навчання

4 вересня Великосілківський НВК «ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ» переходить на дистанційну форму навчання. Все через те, що у дітей та директора школи наявні симпотоми Covid-19.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на прес-службу Львівської ОДА.

Заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Роман Пастушенко розповів, що в дітей та директора школи на Кам’янка-Бужчині наявні симптоми коронавірусної хвороби. Мова про Великосілківський НВК «ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ». Поки що це лише підозри, бо результатів ПЛР-тестів ще нема. Проте з понеділка заклад переходить на дистанційне навчання.

Така форма навчання триватиме два тижні. Навчання у звичному режимі відновиться після закінчення 14-денного терміну або у разі від’ємного результату ПЛР-тесту у директора та учнів.

Заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Роман Пастушенко.

«Кожна школа відповідно до рекомендацій Міносвіти сама визначала, як організовувати свою роботу. В нашій області дуже різні школи, тому організація освітнього процесу теж різна. У маленьких школах зовсім не спостерігається проблем в організації процесу, оскільки дітей у класах небагато, достатньо великі площі, тож дистанціювання повністю збережено. Водночас у великих школах навчання подекуди організували у змішаному форматі», — додав заступник директора департаменту.

Також 4 вересня збиралась Кам’янка-Бузька районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Розглянувши лист сектору освіти Кам’янка-Бузької РДА, коміія прийняла рішення перевести Великосілківський НВК «ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ» на дистанційну форму навчання терміном 14 календарних днів з 04.09.2020.