У Городку автомобіль рятувальників, що їхав на виклик, потрапив у ДТП (фото)

У понеділок, 4 січня, в місті Городок сталась дорожньо-транспортна пригода за участі одного з спецавтомобілів рятувальників, які їхали на виклик по вул. Івасюка. Наразі всі обставини ДТП з’ясовуються.


Світлина – часопис “Народна Думка”

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на часопис “Народна Думка та прес-службу ГУ ДСНС України у Львівській області.

4 січня 2021 року о 20:25 год. виникла пожежа на вулиці Івасюка, 1/2 в металевому гаражі, критому бляхою, розміром 6×6 м.
На місце події було направлено вогнеборців 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок та рятувальників 45-го державного пожежно-рятувального поста сел. Великий Любінь.

На момент прибуття вогнеборців будівля була повністю охоплена вогнем. Вогнеборці не гаючи часу приступили до ліквідації займання. Рятувальникам вдалось локалізувати пожежу, а згодом – повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем знищено: металевий гараж, речі побутового вжитку на площі 30 кв.м, автомобіль “Peugeot”, 8 коліс, дах цегляної прибудови до гаражу, критої шифером, розміром 5х6 м на площі 30 кв.м, пошкоджено дах сусідньої цегляної господарської будівлі розміром 20×5 м, критої шифером на площі 5 кв.м.

Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення вогнем 2 будівлі. До ліквідації займання залучалось 3 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу. Травмованих внаслідок пожежі немає.
Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.