У Турці в ДТП загинула десятикласниця: її на тротуарі збив автомобіль

4 січня 2021 року близько 23:30 год на вулиці Молодіжній у м. Турка 26-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф», не впоравшись із керуванням, виїхав на тротуар, де збив 16-річну дівчину та в’їхав у стіну будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інформує Твоя Львівщина.

Як попередньо встановили правоохоронці, 26-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф» виявився місцевим мешканцем. Під час пересування містом близько 23:30 год він не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на 16-річну дівчину, також жительку Турки. Далі автомобіль в’їхав у стіну будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

Як повідомили у ЛМН, загиблу дівчину звали Андріана, вона мешкала недалеко місця трагедії. У нічний час вийшла разом із сестрою до аптеки. Дівчатка–двійнята навчалися у 10 класі місцевої школи.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує покарання від 3 до 8 років позбавлення волі.

Водія «Фольксвагена» поліцейські затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Тим часом проводиться досудове розслідування.

Фото поліції