Трирічний хлопчик випав з вікна третього поверху в Дрогобичі

Вечір середи, 14 червня, в Дрогобичі на Львівщині став свідком надзвичайної події, коли трьохрічний хлопчик випав з вікна третього поверху житлового будинку.

Дитину негайно госпіталізували у стані важкої травми.

Згідно з повідомленням інцидент стався приблизно о 20:20 в Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Маленький хлопчик випав з третього поверху будинку в місті Дрогобич.

Поліція Львівщини уточнила, що трьохрічний хлопчик постраждав унаслідок падіння з висоти. Трагедія сталася на вулиці Івана Франка.

У момент пригоди дорослих не було в кімнаті, коли дитина вирішила піднятися на підвіконня і випала разом з москітною сіткою з третього поверху. У приміщенні на той момент перебували його мама, бабуся та ще троє дітей.

З цього приводу правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за злісне невиконання обов’язків догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування (згідно зі статтею 166 Кримінального кодексу України). За цим злочином передбачено покарання – від двох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий термін.

Постраждалого спочатку доставили до Дрогобицької лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітки, а пізніше швидка медична допомога відділу медицини катастроф

перевезла хлопчика до Львівської лікарні святого Миколая (колишньої міської дитячої лікарні). Медичний огляд показав наявність набряку головного мозку у хлопчика.