ТОП-5 брендів недорогих кондиціонерів

Коли літо у самому розпалі, питання кліматичного контролю стає гострим. Але не всі бренди пропонують доступні рішення, які можна купити і встановити просто зараз. Щоб швидко знайти оптимальну модель та досягти комфортного клімату вдома, розгляньте виробників, які пропонують недорогі варіанти.

ТОП брендів за доступними цінами

На вартість впливає комплекс факторів, серед яких і кількість функцій, і площа приміщення, яку можна охолодити. Вплив має і характеристика компресора, як основного вузла. Репутація бренду також має значення. Але якщо Cooper&Hunter просто не розробляє надпрості моделі кондиціонерів, то інші виробники легко з цим впоралися і запропонували доступні варіанти для тих, кому потрібне тільки охолодження приміщення:

  1. Leberg;
  2. Idea;
  3. TCL;
  4. Haier;
  5. Sensei.

Ці бренди поєднали прості рішення з прийнятною ціною і достатніми для побутового використання характеристиками. Ефективні та доступні для різних бюджетів кондиціонери у Черкасах впораються з кімнатою до 20 м2, а окремі моделі навіть пропонують роботу на обігрів та вентиляцію.

Leberg

Скандинавський виробник, який розробив серію LS/LU LOK у бюджетному сегменті. Такі моделі працюють в режимах охолодження, обігріву та сну. Компанія використовує компресори Toshiba та Hitachi, відомі довговічністю.

Idea

Бренд запропонував серію Samurai, в якій зібрані надійні та економічні спліт-системи без інвертора. Складання та характеристики комплектуючих відповідають європейським стандартам якості для людини та оточуючого середовища. Моделі цієї лінійки працюють у режимах осушення, охолодження та самодіагностики.

TCL

Серія ELITE пропонує поєднання функціональності та помірної вартості. Підтримує режими сну, вентиляції, охолодження і обігріву. Є функції автоматизації: таймер, дисплей, віддалене керування опціонально. Все найголовніше для комфортного клімату вдома.

Haier

Бренд запропонував кондиціонери на звичайному компресорі, але з багатим переліком функцій:

  • турборежим;
  • обігрів;
  • підвищена продуктивність;
  • режим сну;
  • охолодження;
  • вентиляція;
  • автоматичний режим.

Економічний варіант, який не поступається можливостями більш дорогому сегменту. Передбачена робота за таймером та перезапуск системи в автоматичному режимі.

Sensei

В серії AQUILON підібрані моделі, які здатні підтримувати мікроклімат на площі до 25 м2. Передбачені режими роботи на обігрів, охолодження та осушення, якщо вологість у кімнаті підвищена. Достатній набір функцій для звичайного побутового використання.

Для кожної родини перелік обов’язкових функцій буде своїм. Але навіть бюджетні моделі здатні задовольнити різні потреби у кліматичному контролі – познайомтеся з останніми серіями на allo.ua у Черкасах та оберіть свій кондиціонер без перевитрат. Замовляйте онлайн з доставкою у найближчий магазин!