Смачна паста – кращі рецепти для приготування

Хто зможе відмовитися від смачно приготованої пасти? М’який смак макаронних виробів, який доповнюється соусом та додатковими інгредієнтами, запам’ятовується надовго та пробуджує бажання скуштувати цю страву знову. Але замість того, аби знайти смачну пасту в кафе та ресторанах, чому б не приготувати її самостійно? Рецепти пасти не є складними та не потребують великої кількості інгредієнтів. Все, що необхідно – слідкувати за пропорціями та їхньою послідовністю. То які рецепти пасти варто спробувати в першу чергу,

Класична “Карбонара”

Це справжня класика італійської кухні яку разом з цим дуже просто готувати. Першим важливим фактором є стан макаронів. Їх потрібно варити до стану “al dente”, тобто легко розкусуватись, але при цьому бути твердою всередині. Паралельно з приготуванням макаронів слід обсмажити бекон, додавши на сковорідку часник. Після того, як бекон повністю приготується. Далі слід додати макарони до сковорідки, збити яєчні жовтки та влити їх до основних інгредієнтів. Суміш слід постійно перемішувати, додаючи спеції та порцію тертого сиру. Головне – завчасно підготувати всі інгредієнти, адже це суттєво пришвидшить процес. Всього кілька хвилин, і смачна “Карбонара” на вашому столі!

Паста з морепродуктами

В цьому рецепті основним компонентом буде “коктейль” з морепродуктів. Під час приготування його необхідно обсмажити на сковорідці разом з цибулею, часником та перцем. Після того, як всі компоненти опинилися на сковорідці, слід їх ретельно перемішувати, вичавивши туди сік лимона. Таким чином суміш тушкується близько 10 хвилин, після чого на сковорідку додаються зварені макарони, і страва проходить фінальний етап приготування.

“Тальятеле” з куркою та шпинатом

Ситна, але водночас дуже ніжна страва, що готується з простих інгредієнтів впродовж кількох хвилин. Перед початком слід нарізати курку, часник, та цибулю, а також промити і нарізати шпинат на натерти сир. Далі все дуже просто – обсмажити м’ясо, додаючи цибулю та часник, паралельно з чим мають варитися макарони. Далі, поєднуємо ці два складники, додаємо тертий сир і шпинат та тушкуємо три хвилини. Вуаля!

Замовлення пасти у Львові

Класичні рецепти пасти дуже цікаво готувати самостійно, але водночас хочеться порівняти їх з ресторанними варіантами. Втім, що як немає бажання йти безпосередньо в заклад? В такому випадку варто обирати доставку. Всього кілька хвини очікування, і смачна паста у Львові опиниться на вашому столі.