Правильна установка ПВХ вікон – поради

Коли людина планує ремонтні роботи, то вона може розглядати різні варіанти змін, які допоможуть досягти йому оптимальних умов в кожному приміщенні. Відзначається, що для досягнення високого рівня комфорту і затишку, варто звернути увагу на енергоефективність приміщення. Вона може значно варіюватися від безлічі факторів, головними з яких, стануть віконні системи. Від їх якості, особливостей установки і регулювання, буде значно варіюватися комфорт в приміщенні.

Професіонали відзначають, що серед безлічі виробників, складно віддати перевагу кращого варіанта. Багато радять звернути увагу на віконні конструкції з профілів компанії VEKA, так як дану продукцію відзначили багато професійні експерти. Вікна з профілів VEKA відповідають переліку вимог та критеріїв, які існують до віконних систем. Щоб скористатися багатьма перевагами, які характерні для даних вікон, рекомендується також приділити підвищену увагу на особливості монтажу.

Монтаж віконних систем будь-якого типу – складне завдання, яке вимагає комплексного підходу. Найбільш простий метод – звернутися до професійних майстрам, щоб вирішити всі проблеми за короткий термін. Проте, якщо ви хочете знати, як правильно встановити пластикові вікна, щоб отримати якісний результат самостійно, без втручання фахівців, то подивіться наші поради.

Особливості установки вікон

Професіонали розповідають, що безліч факторів при установці, значно залежать від підготовки віконного отвору. При цьому, людині необхідно демонтувати стару віконну конструкцію, що фіксують матеріали для неї. Це дозволить побачити стан віконного отвору без прихованих елементів.

Якщо відзначається, що віконний отвір значно пошкоджений, його необхідно відновити і зміцнити. Це дозволить новій віконній системі зберігати своє становище і характеристики. Після таких робіт, можна приступати до основної установці. При цьому, знадобиться виконати наступний фронт завдань:

  • Установка рами вікон, при якій демонтуються склопакети. Рама фіксується на спеціальні кронштейни.
  • Отвір між рамою і стіною заповнюється монтажною піною, проводяться додаткові роботи по обробці підвіконня або зовнішніх елементів віконного отвору.
  • Після застигання монтажної піни, віддаляються всі зайві елементи фіксуючого матеріалу, виконується обробка укосів.

Установка склопакетів і регулювання віконної фурнітури.