На Львівщині у пожежі приватного будинку загинула жінка з 11-річною дитиною

У Самборі сталася трагедія у ніч з 26 на 27 червня, коли приватний житловий будинок виявився у полум’ї. Пожежу, яка знищила частину будинку, вдалося приборкати, але під час гасіння виявили тіла двох жертв – жінки і дитини.

За повідомленням ДСНС Львівщини, о 04:14 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Калнишевського у Самборі. Прибувши на місце, вони зустрілись з великими полум’ями, які виділялися з вікон другого поверху.

Попередньою причиною пожежі вважають коротке замикання. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла 54-річної жінки та її 11-річної дитини.

Близько 05:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 05:40 її повністю ліквідували. Унаслідок вогню зруйновано перекриття між другим поверхом і горищем на площі 70 м2, а також пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 70 м2. У ліквідації пожежі брали участь 15 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Ця пожежа стала справжньою трагедією для родини, яка втратила двох своїх членів. Правоохоронні органи проведуть дослідження, щоб встановити остаточну причину виникнення пожежі. У такі моменти важливо пам’ятати про безпеку вдома, регулярно перевіряти електромережу та вживати необхідні заходи для запобігання пожежам.