Внаслідок ДТП на Дрогобиччині травмовані дві жінки (фото)

Унаслідок ДТП, що сталася у селі Рихтичі Дрогобицького району Львівщини, дві жінки зазнали травм. Правоохоронні органи наразі розслідують цей інцидент, намагаючись з’ясувати всі обставини, які призвели до аварії.

За попередньою інформацією поліції, 36-річна жителька села Рихтичі не зуміла справитись з керуванням своїм автомобілем “ВАЗ”. Внаслідок цього, транспортний засіб виїхав на узбіччя та зіткнувся з бетонним відбійником. Як наслідок, водійка автомобіля та її 52-річна пасажирка, також місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичного закладу для надання допомоги.

Наразі, слідчі Дрогобицького районного відділу поліції порушили кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху.

Поліцейські ведуть розслідування, спрямоване на з’ясування усіх деталей цієї події. Вони зібрали всі необхідні дані та проводять допити свідків, щоб встановити повну картину аварії і визначити відповідальність за цей інцидент.