На Жовківщині внаслідок пожежі сильні опіки отримав молодий хлопець

Пожежа трапилась 19 лютого 2020 року у селі Гійче Жовківського району. Внаслідок займання у господарській будівлі важкі опіки отримав 20-річний хлопець.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Повідомлення про пожежу в господарській будівлі надійшло до Служби порятунку о 15:21 год. На місце події у село Гійче відразу було направлено відділення 48-го пожежно-рятувального поста.

Коли рятувальники прибули, з-під даху будівлі вириналось полум’я, відтак вони негайно приступили до ліквідації займання. Було встановлено, що в будівлі на момент пожежі перебував 20-річний хлопець. Його було винесено з будинку небайдужими селянами, але хлопець встиг отримати 80% опіків тіла 2-3 ступеня, та був госпіталізований у важкому стані до медичного закладу.

Вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу о 15:55 год, а о 16:18 год повністю ліквідувати. В результаті вогонь знищив 2 тонни сіна, дах на площі 100 кв. м та пошкодив 50 кв. м перекриття.

Потерпілим виявився хлопець на ім’я Роман – онук господині. А сьогодні, 21 лютого, небайдужі мешканці сіл Гійче та Волиця організувались щоб поїхати у Львів та стати донорами крові і допомогти Роману в процесі лікування.

Бажаємо хлопчині швидкого одужання!