Львівщина прощатиметься з 21-річним Захисником, який загинув на війні з окупантами

Сьогоднішній день, 29 липня, став днем зворушливого повернення додому справжнього Героя, який безстрашно загинув у вогнях війни з російським окупантом на Донеччині. Печальну звістку про Павла Володимировича Гнівушевського повідомила Радехівська Міська Рада, що відзначила його надзвичайні вчинки на полі бою.

Павло Гнівушевський, народився 17 лютого 2002 року, був гордим сином села Оглядів, де дорослішав у відповідального та патріотичного чоловіка. Він вибрав шлях служіння Батьківщині та став невід’ємною частиною сил, що боролися проти загарбників. Захищаючи країну від агресії, Павло демонстрував мужність та жертовність.

Трагедія трапилася 15 червня, коли Павло Гнівушевський був проголошений безвісти зниклим, але його мужність та відданість не були забуті. Наприкінці липня його скорботний кортеж повернувся до батьківського дому у селі Оглядів, де рідні, друзі та громада зібралися, щоб віддати останню шану справжньому Герою.

Завтра, 30 липня 2023 року, о 14:30 год., відбудеться відправа на останню путь Павла Гнівушевського. Народ, що дякує за його життя, буде проводити Героя до вічної пам’яті, де його вчинки та відвага завжди залишатимуться прикладом для наступних поколінь. Його велика втрата відчутна для всієї країни, і ми завжди пам’ятатимемо та шануватимемо героїчних захисників нашої Батьківщини, як Павла Гнівушевського. Нехай він спочиває з миром, а його душа знаходить вічний покій на полях слави.