Водій елітного авто у Києві підрізав “швидку”, якою доставляли дитину до реанімації (відео)

Сьогодні в Києві стався неприємний інцидент, коли водій легковика Cadillac Escalade перекрив рух автомобілю швидкої допомоги на вулиці Олени Теліги.

Швидка медична допомога мчала з ввімкненою сиреною, щоб надати допомогу дворічній дитині у реанімації, проте водій Cadillac вирішив встати на їхній дорозі.

Інцидент був знятий на відео і опублікований у Telegram-каналі “ДТП.Київ”, де швидко поширився серед громадськості. На кадрах видно, як водій автомобіля Cadillac Escalade зупинився у крайньому лівому ряду, перекриваючи шлях “швидкій”. В салоні спецтранспорту медичної служби була дитина, що потребувала негайної медичної допомоги.

Медики, емоційно пояснюючи водію небезпеку і необхідність поспішати, спробували донести, що їхня місія надзвичайно важлива та часокритична. Незважаючи на це, водій Cadillac вирішив не зважати на прохання медиків і вийшов із свого автомобіля, якби готовий “розібратися” із ситуацією.

Звісно, таке поведінка водія викликає обурення та заслуговує осуду соціуму. Інцидент став гучним наприкінці липня, а громадськість звертає увагу на важливість усвідомлення кожним водієм того, що життя та здоров’я людей переважають будь-які турботи і тимчасові несподіванки на дорозі.

Швидка медична допомога є невід’ємною складовою системи охорони здоров’я, і важливо, щоб усі водії проявляли розуміння, повагу та співпрацю під час їх руху на дорогах. Відкритість і дотримання правил дорожнього руху можуть врятувати життя та допомогти швидкій реагувати в критичних ситуаціях.

Бажаємо, щоб такі події стали рідкістю, і нагадуємо всім учасникам дорожнього руху про відповідальність за свої дії на дорозі. Нехай цей інцидент послужить приводом для роздумів і посилення уважності кожного водія до довколишніх умов та життєво важливих моментів. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити дороги безпечнішими для всіх.