Кращі ресторани Харкова та як відпочити з комфортом

Подорож Україною може бути дуже цікавою. Багато історичних місць і красивих міст. Серед міст, які варто відвідати й Харків.

У Харкові можна не тільки пам’ятки подивитися, але і зробити невеликий гастрономічний тур. А спочатку треба подбати про побутові питання, точніше про житло. Можна зняти квартиру подобово і це зробити завжди можливо з Vlasne.ua. Сучасний, зручний і зрозумілий сайт Vlasne.ua дозволяє подорожувати по всій країні з комфортом і за демократичними цінами.

Пошук житла не займе багато часу, потрібно менше години, щоб вибрати квартиру на https://vlasne.ua/city/kharkov/. І лише, забронювавши квартиру, можна вирушати в поїздку.

Цікаві ресторани Харкова
Харків, як і будь-яке інше велике місто, має велику різноманітність закладів, де можна приємно посидіти, відпочити і смачно поїсти. Звичайно, кожен гість міста хоче в першу чергу відвідати кращі ресторани і кафе Харкова, але їх так багато, що не знаєш, який з вибрати.
Argentina Grill
Argentina Grill ресторан для шанувальників смачного м’яса на грилі. Затишний і атмосферний заклад з аргентинської кухнею. Апетитні страви гостям гарантовані.
Чехов
Ресторан Чехов цей заклад для приємного проведення часу з близькими людьми. Затишний і приємний інтер’єр чеховських часів. Кухня дуже смачна і пропонує традиційні європейські та українські страви, а також фірмові. Багато відвідувачів однозначно включають цей заклад в найкращі ресторани Харкова.
Італійська Редакція №2
Італійська Редакція №2 цей заклад для шанувальників італійської кухні. Хочете по-новому поглянути на улюблені італійські страви, тоді вам точно сюди. Тим більше, що тут ще і дуже приємно і атмосферно, так що проведете незабутні години.
Гармата
Гармата улюблений заклад багатьох місцевих жителів. Інтер’єр оформлений в стилі прованс. Має внутрішній дворик. Меню складається з смачних страв європейської, середземноморської, американської кухні і страв різних культур.
Наша дача
Наша дача це місце, де можна відпочити від міської суєти і приємно провести час. Неймовірно затишний ресторан, інтер’єр якого нагадує дачу. Кухня пропонує свіжі устриці і багато морепродуктів, а також європейські та українські страви.


Сміливо вирушайте в Харків в гастротур, тому що в цьому місті багато хороших закладів, які зможуть приємно здивувати, смачно нагодувати і запропонувати прекрасний відпочинок в хорошій атмосфері.