Карбонова плівка 3D

3d карбон плівка ідеально передає колір і фактуру справжнього карбону. Що складається з двох шарів, один з яких передає характерний карбоновий малюнок, другий служить захистом від зовнішніх факторів. Завдяки такій структурі плівка набуває значну товщину (150 мікрон), і оберігає кузов автомобіля від механічних та хімічних впливів. Найбільший асортимент карбонових плівок ви знайдете за посиланням https://vissbon.com.ua/plenka-pod-karbon ми ж розглянемо основні моменти при виборі карбонової плівки.

Крім того, вінілова плівка під карбон не боїться УФ випромінювання, а значить не вигорає, не покривається тріщинами, які не жолобитися від перепадів температур.

ПВХ плівки настільки еластичні, що ними можна обклеїти деталі, які мають велику кривизну, і при цьому не виникає заломів, здуття і інших дефектів. Цією властивістю володіє і плівка карбон 3d, тому нею обробляють невеликі і складні за формою елементи.

До речі, за появу вінілу у тюнінгу ми повинні бути вдячні все того ж автоспорту. Адже раніше вінілові «прикраси» розміщували тільки на гоночних автомобілях, щоб позначити приналежність гоночного боліда тій чи іншій команді і виділити його серед інших учасників змагань. З появою вуличних гонщиків вінілові наклейки «перекочували» на цивільні авто і як і раніше використовувалися для стилізації. Згодом їх практичність була використана задля захисту кузова.

Унікальні можливості вінілової плівки

Хром і золото – це самі ексцентричні кольору для вінілової плівки. Жодної фарбою ще не навчилися домагатися такого ефекту. Якісна плівка, яка наклеєна за всіма правилами, буде відображати в собі навколишні предмети не гірше справжніх металів, відполірованих до ідеального блиску.

Шкіра. Це не тільки звична шкіра ссавців, але і зміїна, крокодиляча і шкіра інших тварин. Природно, ми говоримо про імітацію. При наклеюванні такої плівки на кузов, варто враховувати, що на шкірі рептилій може простежуватися певний повторюваний малюнок текстури. Тому такі імітації найкраще використовувати в салоні.

Аквапечать

Цей спосіб складніший, тому рідко використовується. При цьому вартість обробки зростає. Даний метод також має на увазі обтяжку плівкою, але під тиском води. При такому способі нанесення плівки виходить більш якісне покриття, навіть для самих складних деталей і елементів машини. Після натяжки плівки наноситься малюнок, в даному випадку, що імітує карбон. Утворені деталі не можна відрізнити від карбонових, принаймні, зовні.

Як вже було сказано, шар карбон 3d і Аквадрук не псує лакофарбове покриття авто, а навпаки, оберігає його від забруднень, подряпин, дії агресивних речовин. Протягом багатьох років імітація карбону на машині буде радувати вас, дивувати ваших друзів і знайомих