“Дядько хороший, я дам вам дороге морозиво: чоловік заманює дітей у чорний автомобіль

Поліція області розшукала чоловіка, який розповів, що “нічого поганого дітям зробити не хотів”.

Чоловік з морозивом наробив галасу на Закарпатті. У місті Виноградів місцеву мешканку перелякав чоловік, який хотів пригостити її дітей солодкими ласощами і казав: “Дядько хороший, не бійтеся мене, я дам вам дороге морозиво”. Жінка написала пост у Мережі та звернулася до правоохоронців.

Історія отримала резонанс, утім пізніше з’ясувалося, що громадянин нічого поганого зробити не хотів — його розшукали копи, яким він розповів про те, що трапилося.

Про це говорить мама двох малолітніх дітей та повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Як з’ясувалося, чоловік, який налякав жінку недалеко від місцевого цвинтаря, не хотів зробити нічого поганого і дійсно, за словами мами двох дівчаток, хотів пригостити дітей.

“Чоловік мене знайшов. Вибачився. Сказав, що не мав поганих намірів. Він працює в компанії, в якій є морозиво. Тому воно у нього було в багажнику і їм він хотів пригостити дітей. Він приїхав на кладовище запалити свічку знайомому. Все добре. Поліція відреагувала, чоловіка допитали. Справа закривається, так як він не хотів зробити нічого поганого”, — розповіла ТСН.ua мама дівчаток Діана Мокар.

Цю ж інформацію підтвердили і в Національній поліції області.

“Поліцейські розшукали причетного до події чоловіка. Він пояснив, що працює торговим агентом фірми з продажу морозива. Під кінець робочого дня у чоловіка був залишок товару, тому він вирішив зробити сюрприз для місцевих діток, яких зустрічав дорогою, і пригощав їх десертом. Серед цих дітей виявилися і доньки заявниці.

Мешканець сусіднього з Виноградовом села Олешник запевняє, що будь-яких злих намірів у нього не було. Чоловік зізнається, що навіть подумати не міг, що хтось може сприйняти його дії як злочинні”, — пояснили в пресслужбі поліції Закарпатської області і додали, що “наразі поліцейські продовжують перевірку за цим фактом”.