Автоматизований шлагбаум – один із найзручніших пристроїв для обмеження проїздів

Сучасні шлагбауми – це надійні автоматизовані конструкції для обмеження та контролю транспортного руху. Однією із найбільших переваг таких механізмів є те, що вони не потребують цілодобового нагляду оператора. До того ж наявність такого обладнання сприяє статусу та престижу закладу чи території. Для більшої зручності сучасні шлагбауми обладнанні дистанційним управлінням, що робить їх ще більш функціональними та зручними у використанні.

Яку модель автоматизованого шлагбаума обрати?

На злагоджену роботу даного механізму впливають такі властивості як:

  • Довжина стріли – найчастіше  це 3-6 м. Що довша стріла, то повільніше  відкривання  шлагбауму.
  • Інтенсивність роботи. Конструкції із низьким показником інтенсивності – підходять  для територій із невеликою кількістю авто. Для промислових об’єктів обирають із продуктивністю 80% і вище.
  •  Швидкість відкриття.
  • Наявність додаткових аксесуарів. Сигнальна лампа сповіщатиме про рух пристрою, і таким чином  буде привертати увагу  водіїв та пішоходів. Радіоприймач розширює пам’ять шлагбауму до необхідної кількості пультів. Також встановлюють обігрівальні прилади, щоб механізм не замерзав під час сильних морозів.

Придбати надійні автоматичні шлагбауми можна в інтернет-магазині Ролетно-воротної компаніх, що знахродиться у Тернополі, за посиланням https://rvcompany.in.ua/avtomatika/shlahbaumy/ . Обирати їх потрібно в залежності від конкретної території. Популярним варіантом на сьогодні є шлагбаумивід An Motors. Універсальна модель ASB6000 – оптимальний варіант для обмеження проїздів шириною від 3-х до 6-ти метрів. Інші переваги цієї моделі:

  • Містить в собі вбудований мотор-редуктор із функцією самоблокування, що запобігає несанкціонованому відкриттю воріт.
  • У разі відсутності електроенергії переміщення стріли може здійснюватися вручну.
  •  Підходить для проїздів із високим рівнем інтенсивності руху.
  • Всі внутрішні рухомі елементи виготовлені із сталі та забезпечують довгий термін експлуатації шлагбауму.
  • Є функція налаштування часу паузи до автоматичного закриття.
  • Цей механізм оснащений амортизаційним демпфером, що запобігає можливим наслідкам  при контактах  з людиною чи автомобілем.
  • Можливість вибору комплектації (прямокутна стріла 4,3 м; 5.3 м; 6,3 м або кругла довжиною  6 м).

Практичним та стильним варіантом є серія автоматичних шлагбаумів Limit Comunello. Механізми цього виробника призначені для обмеження проїздів шириною 5-6 метрів. Найчастіше встановлюються на житлових та промислових об’єктах, або на об’єктах спільного використання. Особливості та переваги також доволі вагомі. Для прикладу,  наявна функція дистанційного управління, а напрямок стріли змінюється за допомогою мікроперемикача. Для темної пори доби в наявності вбудоване світло, а на вибір доступні комплектації стріли довжиною 5 або 6 м.