8 способів покращити зовнішній вигляд автомобіля

У сучасних автосервісах існує широкий вибір «прибомбасів» для будь-якого автомобіля, що дозволяють зробити зі звичайної машини – мрію, яка, без сумніву, викликатиме заздрість у сусіда.

Але тут важливо все частинами.

Заміна кольору кузова автомобіля

Потрібно придивитися, може інший колір буде кращим для вашого автомобіля. Навіть старий ВАЗ, пофарбований у яскравий колір, безперечно, приваблюватиме погляди.

Тонування скла автомобіля

Це один з найпоширеніших і найдешевших варіантів тюнінгу, який можна виконати і самому. Популярності зараз набирає атермальна плівка на лобове скло. До плюсів тонування можна віднести ті факти, що вона захищає від ультрафіолетових променів, запобігає вигоранню оббивки, а також допомагає утримувати тепло. Наклеїти плівку на скло можна за допомогою інструментів: пульверизатор, ніж і будівельний фен.

Естетичність автомобіля залежатиме від ступеня затемнення вікон. Найпопулярнішими виробниками засобів для тонування вікон є: LLumar, SunTek, Sun-Gard, Global.

Перефарбування автомобіля

Також слід зазначити, що нове фарбування прибере всі старі подряпини і сколи. Потрібно запам’ятати, що новий колір автомобіля має офіційно бути зареєстрованим у ДАІ.

Перетяжка салону автомобіля шкірою

Слід звернути увагу на автомобільну шкіру. Його використовують лише для перетяжки салону. Така шкіра не горить, не дряпається, а також добре переносить хімічну чистку.

На другому місці тримається екошкіра. Вона дешевша, але менш якісна. Еко-шкіра має кілька кольорів, також стійка до стирання та впливу низьких температур.

Можна встановити декоративні елементи інтер’єру та екстер’єру
Різні аксесуари можуть чудово перетворити зовнішній вигляд автомобіля.

Встановлення ксенонових фар

До таких можна віднести:

ксенон,
вії на фари,
чехон на кермо,
спойлер,
антикрила,
обважування.

Змонтувати всі ці елементи не складає жодних труднощів.

Миття автомобіля

Як не дивно, але помив автомобіль, він змінюється.

Якщо ж ви хочете досягти колосального ефекту, тоді можна скористатися всіма послугами миття:

миття кузова,
хімчистка салону,
полірування лакофарбового покриття.

Заміна штампованих дисків

Якщо ваш автомобіль не має литих дисків – це говорить про те, що ви за надійність та за економію. Але сучасний ринок дозволять підібрати на автомобіль будь-які з існуючих литих дисків, які, безперечно, перетворять автомобіль.

Якщо ви постійно пересуваєтеся містом або трасою, тоді вам можна встановити алюмінієві диски. Вони дуже надійні та дуже міцні. Завдяки сучасному інтернету можна визначити підійдуть ті чи інші моделі на ваш автомобіль.

Фарбування дисків

Перетворити автомобіль можна також фарбування дисків. Звичайною фарбою тут не можна скористатися. Таку процедуру виробляють акриловими та порошковими фарбами. Найкраще порошкова, так як вона має високу зносостійкість.

Який колір вибрати? Можна будь-який: колір машини, або ж інший, але яскравий.

Можна скористатися естетичним тюнінгом
Він змінить вигляд автомобіля до невпізнання.

До такого тюнінгу відносяться:

аерографія,
аплікація,
заміна решітки радіатора,
ковпаки на диски
Також можна встановити литі диски із великим радіусом.

Перетворити свій автомобіль на витвір мистецтва можна з легкістю. У сучасному світі вистачає дуже хороших речей, які можуть надати автомобілю будь-якого вигляду. У цій справі головне мати смак, або просто звернутися за допомогою до фахівців, які точно знають що робити.

У результаті можна отримати не просто засіб для пересування, а шедевр, який відрізнить водія та покаже всім його індивідуальність.