Як підготуватися до Чорної П’ятниці: 4 поради

Чорна П’ятниця — день шалених знижок і розпродажів, який випадає на п’ятницю після Дня Подяки у США. Багато людей чекають на нього цілий рік, щоб придбати дорогі речі за суттєво нижчими цінами. Традиція Чорної П’ятниці зародилася в США ще у XX столітті, але ця грандіозна комерційна подія поширилася по всьому світу, і магазин АЛЛО запускає свій шопінг-івент зі знижками до 70% на 1 млн позицій. Але щоб вичавити максимум, потрібно ретельно підготуватися до події. Розповідаємо, як правильно це зробити. 

Розгляньте онлайн-шопінг

На відміну від багатьох роздрібних мереж, АЛЛО пропонує ті самі вигідні знижки на Чорну П’ятницю ще й на сайті. Це чудова нагода придбати омріяні речі за чудовими цінами, заощаджуючи час на ходіння офлайн-точками та очікування в чергах. Це особливо актуально для тих, хто живе не у великих містах і не може особисто відвідати головні розпродажі. За традицією великий розпродаж триває всього лише одну добу. Тому багатьох цікавить, скільки триває Чорна п’ятниця в АЛЛО. В інтернет-магазині акційним буде весь тиждень з 20.11 до 26.11. Але не варто відкладати покупку на останній день — «найсмачніші» пропозиції розпродаються в перші години старту акції.

Визначте чіткий бюджет

Перед початком розпродажів порахуйте наявні кошти та вирішіть, яку суму загалом ви готові витратити на Чорну П’ятницю. Краще заздалегідь розподілити загальний бюджет за основними категоріями витрат, орієнтуючись на пріоритети зі списку покупок. Наприклад, товари для дому — 50%, одяг — 30%, електроніка — 20%. Такий підхід допоможе уникнути незапланованих імпульсивних покупок і не переборщити з витратами.

Завчасно складіть список покупок

За кілька днів до початку акції рекомендується скласти детальний лист товарів, які ви плануєте придбати. Це дасть змогу заощадити багато часу і нервів у день розпродажів, коли панує ажіотаж. Проаналізуйте, які конкретні моделі для вас найбільш пріоритетні. Додайте позиції до списку бажань, щоб не витрачати час на їхній пошук. Це збереже багато ваших сил і нервів у день Х.

Будьте гнучкими

Звичайно, на Чорну П’ятницю багато хто хоче купити якусь конкретну заздалегідь приглянуту річ. Але будьте готові до того, що найбільш популярні товари можуть швидко розбиратися. У цьому випадку варто швидко перемикнутися на інші вигідні пропозиції з вашого списку покупок, щоб раціонально використати виділений шопінг-бюджет. Зрештою, мета — купити потрібні речі за хорошими цінами, а не гнатися за якимось одним продуктом. Щоб вичавити максимум із розпродажів Чорної П’ятниці, важливо заздалегідь ретельно підготуватися і дотримуватися грамотного плану. Тоді цей день принесе вам багато вигідних покупок, позитивних емоцій і не розорить гаманець! Звичайно, доведеться витратити час, але з таким підходом Чорна П’ятниця стане для вас святом шопінгу! Удачі в «полюванні за знижками»!