Як працює лаунчпад та на які вигоди можна розраховувати?

Знайти перспективні проєкти, в які можна вигідно вкластися, допомагає лаунчпад: крипта в цьому випадку стає доступною інвесторам за мінімальну ціну. Це своєрідні майданчики, які допомагають інвесторам заробити, а новій криптовалюті – залучити фінансування. До того ж, launchpad – це важливий крок на шляху блокчейнізації світу. За рахунок них відбувається більш швидке впровадження крипти у повсякденне життя. Платформи такого плану дозволяють розробникам знайти тих, хто готовий підтримати їхній криптостартап.

Що таке лаунчпад простими словами?

Під цим терміном розуміють спеціальні платформи на кшталт краудфандингових майданчиків, де розробники стартапу презентують свою ідею, а інші користувачі можуть виступити у якості інвесторів. Криптоіндустрія все ще мінімально регулюється у правовій сфері багатьох країн. Через це існує багато шахраїв, які бажають скористатися натхненням інвесторів, щоб під виглядом цікавих проєктів виманювати гроші та зникати. Це і стало причиною для появи лаунчпадів.

Продумані алгоритми та спеціальні співробітники перевіряють нові криптостартапи, відбираючи серед них тільки найбільш безпечні. Так перед інвесторами з’являються лише ті проєкти, які заслуговують на увагу та довіру. Це діє і для другої сторони. Як працює launchpad для розробників: вони можуть бути впевненими, що їх задум не вкрадуть, а навпаки, проспонсують для реалізації. Жодного обману, тільки взаємовигідні умови.

Лаунчпад: на кого розрахований та в чому вигода?

Творці, розробники та організатори криптопроєктів лише в окремих випадках вкладають власні кошти для розвитку стартапу. Тому потрібні сервіси, щоб залучити сторонніх інвесторів. Як рішення можна розглянути WhiteBIT лаунчпад від однієї з найбільших криптобірж у Європі. Продукт такого плану буде актуальним для:

  • Початківців у криптоіндустрії.
  • Трейдерів та розвинених інвесторів.
  • Китів – великих інституційних інвесторів.
  • Усіх, хто шукає нові способи заробітку.

Декілька плюсів, які говорять на користь лаунчпадів:

  • Токени розміщуються на безпечному майданчику, після чого відбувається лістинг на біржі.
  • Прибутковість заходу дуже рідко падає нижче кількох сотень відсотків.
  • Куплені токени у довгостроковій перспективі демонструють суттєве зростання.
  • Криптовалюта розподіляється справедливо відповідно до вкладених сум.
  • Сам процес – простий та безпечний.

Лаунчпад – це також питання ризиків, яке завжди є при роботі з криптовалютами. Навіть за найвищої надійності криптопроєкту, ніхто не може дати стовідсоткової гарантії виходу на хорошу прибутковість.