Як вибрати натуральний крем для обличчя

Як часто ви стикаєтеся з низькою ефективністю косметики для обличчя, хоча кошти на неї витрачені чималі? Проблема насправді не в «поганій» якості засобів, а в тому, що вони підібрані недостатньо точно. Для цього слід поставити певне завдання – усунути сухість, знизити виділення жиру або схильність до висипів, підтягнути і освіжити обличчя або покращити живлення клітин для здорового кольору. 

 Звичайно, йдеться лише про натуральну косметику, адже синтетичний продукт може бути ефективним, але й наслідки від його застосування також можуть бути присутніми. У інтернет-магазині EkoKosmetika ви знайдете великий асортимент натуральних кремів для обличчя , а в цій статті ми розповімо, які бувають натуральні засоби та як їх підбирати.

НАТУРАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ: ПАРАМЕТРИ ВИБОРУ

Починаючи з визначення типу шкіри, важливо також врахувати інші фактори:

  • вік;
  • ступінь в’ялості епідермісу;
  • наявність запалень;
  • ступінь чутливості шкіри;
  • особливості шкірних покривів у різних областях (може знадобитися комбінований догляд, а також навколо очей використовують натуральний крем для повік, а не для обличчя).

Відповідно, натуральний крем для обличчя повинен задовольняти всі вимоги: не можна купити косметику для жінок з жирною шкірою, кому за 40, і використовувати юній дівчині, тому що в результаті її епідерміс не зможе самостійно виробляти колаген, своєчасно оновлюватися і підтримувати тонус.

УНІКАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Звичайно, природні компоненти впливають на шкіру ефективно та м’яко, але завжди потрібно знати, з якою метою вони включаються до складу засобу:

  • Вибираючи антивіковий крем для обличчя, зверніть увагу на куркуму: вона має антибактеріальний ефект, чим сприяє зняттю запалень і будь-яких висипань на шкірі жінок за 40.
  • Натуральний зволожуючий крем для обличчя часто містить сік алое.
  • Для чутливого епідермісу рекомендується використати унікальні властивості хлорофілу. Цей природний антиоксидант застосовується для різних ділянок шкіри, тому може входити в гель для шкіри навколо очей.
  • Щоб купити крем навколо очей, важливо врахувати стан шкіри та необхідність природної підтяжки: корисним як антивіковий засіб буде огірковий сік. 

Звичайно, важливо врахувати всі властивості вашої шкіри, щоб підібрати оптимальний засіб, який допоможе впоратися з наявними проблемами та повернути здоровий вигляд вашій особі.