Які кеди будуть актуальні літом 2022 року?

Кеди – напевно, найуніверсальніше взуття, яке не визнає вікових, соціальних, статевих та будь-яких інших рамок. У той же час, саме жіночі кеди формують модні тренди, і саме на них полюють фанати ексклюзиву.

Отже, на які моделі кед звернути увагу цієї осені? Converse чи Lacoste, Vans чи Armani, Boss чи Superdry?

Біла класика

Білі кеди у стилі мінімалізм – це безсмертний тренд, який не збирається поступатися місцем у рейтингу споживчого попиту. Якщо ви надаєте перевагу простому оформленню, яке підійде будь-якому гардеробу, білі кеди без громіздких малюнків, ярликів та вставок – ваш вибір. Рекомендуємо моделі з натуральної шкіри та на товстій підошві – для теплої осені це те, що потрібно.

“Стара школа”

Old-school стиль – це про кеди. Тим більше, багато брендових виробників встигли випустити по кілька колекцій трендових кед з огляду на 90-ті і навіть 80-ті. Нагадаємо, що саме на цю епоху припадає пікова популярність кед, і тоді, 30-40 років тому, світові бренди випустили свої легендарні моделі.

Бежевий – новий чорний

Вважається, що чорний колір це те, що завжди модно. З кедами глобальний тренд чорного вже не працює, а замість нього на піку популярності восени опинився коричневий у всіх своїх проявах.

Всі відтінки, від світло-коричневої і «кави з молоком» до насичено-шоколадної – це якраз про трендові кеди. Таке взуття можна носити кожен день, воно відмінно поєднується навіть з діловим одягом, а враховуючи забарвлення, за ним набагато простіше доглядати і бруд, і дощ.

Зворотний бік медалі – яскравість

Якщо білий та бежевий тренди вам не підходять за настроєм, і вам хочеться розбавити осінні будні яскравими фарбами, вибирайте відповідні кеди. Кислотно-зелені, сонячно-жовтогарячі, небесно-блакитні або приємно-рожеві – варіантів на тему дуже багато. Зробіть свої кеди головним акцентом образу, нехай перехожі заряджаються позитивом та обертаються вам услід.

Високі моделі повертаються

Рано чи пізно це мало статися, і високі моделі обрали для повернення літом 2022 року. Багато виробників розглянули перспективне віяння, і вже випустили нові колекції високого взуття. Як і у випадку зі звичайними низькими кедами, високі моделі створювалися з огляду на культові кеди минулого.