Що потрібно знати під час вибору типу натяжної стелі?

Що важливо знати при виборі натяжної стелі:

В даний час на ринку оздоблювальних матеріалів натяжні стелі мають активний попит. І це не дивно, красиві, естетичні, легкі в експлуатації і доступні за ціною, натяжні стелі є невід’ємною частиною інтер’єру.

Розглянемо, що важливо знати при виборі натяжних стель:

1. Які види полотен існують для натяжних стель?

Виділяють 2 види натяжних стель: ПВХ плівка та тканинні.

ПВХ плівка виготовляється із полівінлхлориду. Досить щільний матеріал, який не боїться води та механічних пошкоджень, але не виносить мінусової температури.

Даний вид натяжних стель ідеально підходить для всіх кімнат у квартирі та нежитлових опалювальних приміщень.

ПВХ плівка буває:

  • Глянсова плівка-полотно, має дзеркальний блиск, завдяки чому кімната зорово збільшується. Глянцеві полотна мають величезну палітру кольорів. Невеликим недоліком глянсових полотен є помітніший шов, що з’єднує полотна.
  • Матова плівка-полотно, що імітує класичну побілену стелю, не має відблисків, створює ідеально рівну поверхню, також має величезну колірну гамму.
  • Сатинова плівка-полотно схоже з тканинною текстурою, але на відміну від неї, має перламутровий відблиск, але не бликує як глянсова стеля.

Тканинні натяжні стелі менш міцні, ніж стелі з ПВХ плівки, бояться води, але не бояться мінусової температури. Цей вид натяжних стель рекомендується встановлювати у вітальні, спальних кімнатах і нежитлових неопалюваних приміщеннях.

2. Що важливо знати про способи кріплення натяжної стелі?

Існує три способи кріплення:

  • гарпунний-найсучасніший спосіб кріплення. При такому вигляді кріплення полотно натяжної стелі щільно прилягає до стіни, що дозволяє використовувати плінтус. Такий вид кріплення не підходить для встановлення натяжних стель тканин.
  • При цьому виді кріплення полотно не щільно прилягає до стіни, тому необхідно використання декоративного плінтуса. Штапикова система кріплення підходить для встановлення будь-якого виду натяжної стелі.
  • клиновий-найчастіше використовується для встановлення багаторівневих натяжних стель , підходить для всіх видів полотен.

3. Що важливо знати при виборі компанії, що займається виготовленням та встановленням натяжних стель.

На сьогоднішній день на ринку безліч компаній, що пропонують виробництво та монтаж натяжної стелі. Наприклад компанія Top Steli, має широкий вибір натяжних стель на будь який смак та бюджет. На їхньому сайті ви зможете прочитати про особливо натяжних стель які вони пропонують.

 Є кілька критеріїв, за якими можна судити про серйозність фірми. Ось деякі з них:

  • Компанія надає подібні послуги вже кілька років;
  • Компанія має сертифікати якості на пропоновану продукцію;
  • Компанія дає гарантію на продукцію та роботи, що проводяться;
  • Компанія надає сервісне обслуговування ;
  • Компанія має інтернет-сайт.