Що подарувати коханій людині на першу річницю відносин

Перша річниця відносин або спільного життя – дата хоч і НЕ надто значна, але вже свідчить про те, що люди пройшли разом певний шлях, подолала якісь розбіжності і навчилися досягати компромісів. Саме тому і варто вітати один одного з цієї маленької, але такої значущої річницею. Але усні привітання завжди краще підкріплювати матеріальними презентами. Що ж подарувати своїй другій половинці в цей день? Варіантів маса. Пропонуємо Ознайомитися з деякими з них.

Подарунок з натяком на серйозне майбутнє

Що буде красномовно свідчити про серйозні наміри і бажання продовжити відносини? Звичайно, ювелірні прикраси. Якщо робити зовсім вже відверті натяки досить страшно, то краще вибрати чарівну ланцюжок, витончені сережки або симпатичну підвіску для дівчини. Чоловікові ж підійде значний браслет, оригінальний брелок або розкішні запонки.

А тим, хто має намір вразити свого партнера або партнерку в саме серце, звичайно, варто придивитися до різноманітних кілець. В інтернет-магазині Gold.ua представлений величезний вибір ювелірних виробів на будь-який смак і для самого різного бюджету. Втім, підібрати тут вдасться підходяще прикраса не тільки з нагоди першої річниці, але і для будь-якого свята, а може бути, взагалі без приводу.

Високі технології на користь відносинам

Як подарунок на першу річницю можна розглядати і високотехнологічні гаджети і корисні дрібниці. Сучасний смартфон, робот-пилосос, розумний браслет, круті навушники і багато іншого ідеально підійде як дівчині, так і хлопцеві. На щастя, виробники зараз ведуть між собою жорстку конкуренцію, пропонуючи все нові і нові рішення для кожного випадку. Відповідно, можна вибрати щось для спільного використання, наприклад, компактний проектор або величезний плазмовий телевізор, а можна орієнтуватися на особисті переваги своєї другої половинки, вибравши ультратонкий планшет або останню версію приставки.

Подарунки з турботою і любов’ю Це все ті милі дрібниці, які можуть підняти настрій і в буквальному сенсі зігріти, втішити, захистити. Різноманітні тапочки, светри, парасольки, шарфики, грілки, гуртки та інші дрібниці, які створюють затишок і гарний настрій. Такі вироби, швидше за все, будуть використовуватися часто, а тому і про дарувальника людина теж буде згадувати із завидною регулярністю.

Але такі подарунки несуть функціональний заряд: ви дійсно подбаєте про людину, яка вам доріг!

Подарунок, зроблений своїми руками

Це самий зворушливий презент, який тільки можна придумати. Особливо якщо ви ніколи раніше не займалися рукоділлям. Мила паперова листівка, зворушливий плюшевий ведмедик або пов’язаний власними руками шарфик неодмінно порадують близького вам людини і стануть доречним подарунком на першу річницю.

У пари люблячих людей зазвичай немає розбіжностей з приводу подарунків, але набагато приємніше буде подарувати саме те, що людині буде приємно отримати. Тому, якщо ступінь близькості в ваших відносинах дозволяє, просто поцікавтеся у партнера, що ж він або вона бажає. І не забудьте про особливий антуражі, який повинен супроводжувати вручення подарунка на першу річницю. Організуйте романтичний вечір зі свічками і шампанським будинку або в ресторані, проведіть час разом, не соромтеся демонструвати свою любов один одному і оточуючим.