” Щодня молимо Господа, щоб швидше закінчилася війна і жодна мати не пізнала горя ховати свого сина ” – В Бродах відбулась зустріч з матерями Героїв.

– У сесійній залі Бродівської міської ради відбулася зустріч з матерями чиї сини загинули у мирний час. До Бродів із Запоріжжя приїхали керівник ГО «Комітет солдатських матерів» Анна Воробйова та заступник Тамара Карапейчик. Матері запорізьких бійців, чиї сини загинули у мирний час зустрілися у міській раді із представниками Бродівської районної ГО «Право матері», яку очолює Євгенія Петрусь. Вітаючи усіх присутніх у сесійному залі із новорічно-різдвяними святами, міський голова Анатолій Белей побажав жінкам миру на українській землі, терпіння, сил і здоров’я. «Ми низько вклоняємось перед вами за героїзм ваших синів». Анатолій Андрійович запевнив матерів, що і у подальшому докладатиме максимум зусиль, аби підтримувати їх у вирішенні складних життєвих питань. Голова районної ради Євген Швед, звертаючись до присутніх зазначив, що ніхто не може замінити матері сина. «Ваші Сини – Герої і заради пам’яті про них потрібно житии». Жінки, які пожертвували найдорожчим – життям своїх синів розповідали про біль, який доводиться переживати. Підтримували одна одну. Зі сльозами на очах дякували міському голові, за теплу зустріч.
Задав присутнім різдвяного настрою колектив народного аматорського ансамблю «КРИНИЧЕНЬКА». У колядках та віншуваннях учасники ансамблю щиро бажали усім присутнім злагоди, добробуту, багатства та здоров’я. Будемо сподіватися, що всі побажання справдяться і цей рік буде щасливим.

Бродівська міська рада
Бродівська міська рада