На Львівщині оголошено штормове попередження

Львівський обласний центр з гідрометеорології України повідомляє, що на території області буде хмарно з проясненнями. На дорогах буде ожеледиця.

Ускладнення погодніх умов відповідає I рівню небезпеки ( жовтий). У зв’язку з такими погодніми умовами можуть бути проблеми з роботою служб електропостачання, комунального господарства та порушення руху автотранспорту.

Головне управління ДСНС України у Львівській області просить жителів бути пильними та обережними на вулиці. Рухатись потрібно посередині тротуару, не варто ходити краєм проїзної частини дороги.

Також варто зазначити що варто бути особливо пильними переходячи дорогу, особливо увечері та уночі. Не з’являйтесь на проїзній частині дороги раптово.

При ожеледиці особливо уважними потрібно бути водіям. Краще дотримуватися дистанції з іншими автомобілями, відмовитись від маневрувань, які при понаних погодніх умовах можуть призвести до зіткнення. При наближенні до пішохідного переходу та місць розташування дитячих установ зменшуйте швидкість до мінімуму.

Закликаємо Вас бути пильними та відповідально ставитись до власного життя та здоров’я. У разі виникнення небезпеки негайно телефонуйте до Служби порятунку “101”.

Фото з відкритих джерел