У Хирові пройшов турнір з міні-футболу пам’яті Ігоря Токая

У суботу, 11 січня 2020 року, у місті Хирів в спортзалі школи-інтернет пройшов турнір з міні-футболу присвячений пам’яті Ігоря Токая.

Про це повідомляє Mykola Voloshyn у спільноті facebook Футбольна Ліга Старосамбірщини.

Ігор Токай відійшов до вічності у 2012 році через отриману травму після зіткнення під час футбольного матчу.

Друзі, колеги, сім’я та усі не байдужі уже вп’яте поспіль на початку січня збираються та проводять цей турнір, тим самим вшановуючи пам’ять про Ігоря Токая.

Цього року у турнірі взяли участь команди з наступних населених пунктів: Хирів, Березів, Добромиль, Тернава, Слохиня, Старий Самбір, Стрілки, Лопушниця, Топільниця.

До фінального етапу дійшли чотири команди, таким чином у півфіналі зустрілись Березів – Лопушниця, де Лопушниця перемогла з рахунком 1:3, та Слохині і Старий Самбір, результат 1:5.

У матчі за бронзові нагороди Березів мінімально з рахунком 2:1 переміг команду зі Слохинь, завдяки чому здобув так званий «бронзовий» кубок за підсумкове третє місце.

У головному ж матчі зійшлися команди Лопушниці та Старого Самбора. Боротьба за трофей точилася не на жарт, підсумком чого стали аж дев’ять забитих голів. Кращими стала команда з Лопушниці, яка стала переможцем Турніру пам’яті Ігора Токая, кінцевий рахунок 5:4.

По завершенні фінального поєдинку усім трьом призерам були вручені пам’ятні кубки. Окрім того, усім десятьом командам було вручено грамоти за участь у турнірі.
– Юрія Комарницький (команда Лопушниця) найкращий гравцем турніру;
– Кращий воротар Володимир Москаленко (Старий Самбір);
– Кращий бомбардир турніру Віталій Торчиняк (Старий Самбір);
– Найстарший гравець турніру Ігор Піхоцький (Топільниця).