У Туреччині українець зарізав двох своїх дітей і поранив дружину: ЗМІ (фото)

21 травня в готелі туристичного району Аланія у Туреччині громадянин України вбив ножем власних дітей і намагався вбити їхню матір. Про це повідомляє Hürriyet.

Видання розповіло, що 38-річний чоловік О.М., який “утік від війни в Україні”, під час сварки поранив свою дружину та завдав ударів ножем чотирирічному синові і шестирічній дочці, унаслідок чого діти померли.

Загиблому хлопчику було лише 4 роки. Його вбитій сестричці – 6 років. Трагедія сталася 21 травня.

За даними ЗМІ, між 38-річним українцем та його дружиною спалахнула сварка. Чоловік схопив ножа та поранив жінку. А тоді – убив дітей.

Жінка зуміла сховатися у ванній. Її крики почули й викликали місцеву поліцію. 

Коли правоохоронці прибули на місце трагедії, вони побачили чоловіка, який сидів поряд з тілами вбитих дітей. Його вже затримали. Поранену дружину госпіталізували до місцевої лікарні. 

Що кажуть українські ЗМІ

За даними харківських ЗМІ, дітей вбив ексдепутат Харківської міської ради. В Аланії родина орендувала квартиру. Батько з дітьми мешкали на верхньому поверсі, а дружина та її свекруха – на нижньому. 

Мова йде про 37-річного Олексія Навроцького. З 2009 по 2014 рік він працював в апараті Верховної Ради помічником нардепа.

Двічі обирався депутатом Харківської райради. У 2015 році пройшов до Харківської міської ради у фракції “За Харків, за Відродження”.

Окрім того, до війни він обіймав посаду проректора з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна.

З березня перебував у відпустці, яку взяв “за власний рахунок”.

У соцмережах повідомляють, що вбиту дівчинку звали Тетяною. Її характеризують як дуже товариську дитину.

“З Харкова вони. Така чудова дівчинка була Танюшка, товариська. Навіть не віриться, що вчора вона з дітьми грала, сьогодні її нема. Батько був у глибокій депресії, приймав антидепресанти” , – написала користувач Ума Гельбах.

Він втік від війни і отримав притулок в Туреччині: українець вбив двох дітей і поранив дружину, – із таким заголовком вийшла новина у щоденній турецькій газеті Сumhuriyet.

Джерело :24tv