У США вбили вченого, який був за крок до важливого відкриття про коронавірус

У США( штат Пенсільванія) убитий біолог, який був за крок до важливого відкриття стосовно COVID – 19 – повідомляє  “Твоя Україна», посилаючись на видання «Obozrevatel».

У Пенсільванії за досить дивних обставин було вбито 37-річного чоловіка. Як стало відомо згодом, ним виявився мікробіолог, доцент кафедри обчислювальних систем і біології медичного факультету Університету Піттсбурга Бін Лю. Чоловік був за крок до важливого відкриття щодо коронавірсу – COVID-19.

Як повідомили у поліції, тіло Лю  було знайдено 2 травня, в його ж будинку з численними вогнепальними пораненнями голови, шиї, тулуба, рук і ніг.

Застрелив біолога добре знайомий йому 46-річний Хао Гу. Його також знайшли мертвим з вогнепальним пораненням голови у власній машині. У поліції кажуть, що чоловік сам наклав на себе руки.

“Бін був на межі дуже важливих відкриттів для розуміння клітинних механізмів, що лежать в основі інфекції SARS-CoV-2, і клітинної основи наступних ускладнень. Ми докладемо всіх зусиль, щоб завершити розпочате, щоб віддати належне його науковому досконалості”, – кажуть в університеті.

Фото: “Obozrevatel”