У Старосамбірському районі лабораторно підтверджено 4 випадки захворювання на COVID-19

У Львівській області станом на 15 червня 2020 року є лабораторно підтверджені підтверджені 2933 випадки захворювання на COVID-19, у тому числі 96 летальних випадки та 632 пацієнта одужали. За вчорашню добу лабораторні центри провели 668 ПЛР-тестів, з яких 136 – позитивних.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на сайт Національної служби здоров’я України, а також прес-службу Львівської ОДА та Львівської міської ради.

За попередню добу було госпіталізовано з підозрою на коронавірус 28 осіб.Скеровано на самоізоляцію 10 осіб.
Знаходиться в стаціонарах 638 хворих. 191 у Львівській обласній інфекційній лікарні, 103 в Центрі легеневого здоровя, 55 у 8 міській клінічній лікарні, 61 у 1 МКЛ, 122 у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 46 у Стрийській міській лікарні, 31 у Кам- Бузькій лікарні, 6 в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ – 19 осіб, Рудківська лікарня- 4 особи. 52-є людей перебуває на лікуванні у відділенні реанімації. 11 на ШВЛ.


У Старосамбірському районі кількість підтверджених випадків складає 4.
Згідно даних Львівської ОДА, за минулу добу зафіксовано 1 новий випадок: м. Старий Самбір.

Згідно інформації на сайті Національної служби здоров’я України, у Старосамбірському районі випадки захворювання COVID-19 було виявлено у наступних населених пунктах:

  • с. Велика Сушиця – 2 (Одужало – 1)
  • с. Міженець – 1 (Померло – 1)
  • м. Старий Самбір – 1


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте, якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Старосамбірщини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!