У Старосамбірському районі жінка вбила двох своїх дітей та вчинила самогубство: поліція розслідує обставини

У вівторок, 29 вересня, в селі Велика Волосянка Старосамбірського району на території відпочинкової бази “Каскад” виявили тіла 36-річної жінки та її доньок віком 5 і 9 років з вогнепальними пораненнями.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області та сайт zaxid.net.

На місці події працювала слідчі та оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також співробітники Старосамбірського відділення поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, 29 вересня близько 22.30 жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.


Світлина – Поліція Львівської області.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство» та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.