У Старосамбірському районі визначено переможців конкурсу обласних програм ЖКГ (перелік)

У четвер, 12 березня, Львівська обласна рада затвердила перелік проєктів місцевих рад, які будуть реалізовані цьогоріч у межах обласних програм Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Про це повідомляє Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Львівської ОДА.

“Загалом переможцями конкурсу стали 77 проєктів в області. Усі вони передбачають співфінансування з боку місцевих громад у розмірі від 10 до 50 відсотків. Ми зробимо все можливе, щоб всі ці програми, як і торік, були реалізовані максимально. Розуміємо, що водопостачання-водовідведення, газифікація та освітлення дуже пов’язані. Розбудовуючи інфраструктуру, ми змінюємо наші села і міста, а це дає надію людям, приваблює інвесторів. В Україні триває реформа децентралізації, тому  головний пріоритет – розвиток і зміцнення громад, підвищення рівня життя людей. Особливо там, де громада сама є активна і готова співфінансувати проєкти”, – каже заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.



У Старосамбірському районі затверджено наступні проєкти-переможці в межах програми “Питна вода”:

  • Реконструкція водопроводу по вул. Галицькій від №34 до №101 в м. Добромиль Старосамбірського району Львівської області.
    Виділено коштів з обласного бюджету – 400,000 тис.грн.
    Співфінансування з місцевих бюджетів – 353,99 тис.грн.

Зображення – Львівська обласна рада

У Старосамбірському районі в рамках програми будівництва та реконструкції мереж зовнішнього освітлення

  • Реконструкція вуличного освітлення (з використанням енергозберігаючих ламп) в с. Грозьово, вул. В. Великого, вул. Центральна, вул. І. Франка Старосамбірського району Львівської області.
    Виділено коштів з обласного бюджету – 496,65 тис.грн.
    Співфінансування з місцевих бюджетів – 56,20 тис.грн.

Зображення – Львівська обласна рада