У масштабній ДТП в Дрогобичі загинули чотири людини, є поранені

У неділю, 15 жовтня, на трасі у місті Дрогобич у Львівській області сталася жахлива аварія, яка призвела до чотирьох загиблих та п’яти поранених. Згідно з інформацією від місцевого новинарського порталу “Новини Закарпаття,” ця трагедія шокувала громадськість.

Подія трапилася на трасі Трускавець – Львів у місті Дрогобич, коли столкнулися два автомобілі – Toyota Land Cruiser та Volkswagen Caddy. По офіційних звітах Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської області, повідомлення про це стало надходити о 09:21.

За даними правоохоронних органів, автомобіль Toyota Land Cruiser був під керуванням 43-річного жителя Києва, тоді як Volkswagen Caddy водив 56-річний мешканець Рава-Руська. За попередніми даними, унаслідок цього жахливого зіткнення загинули три людини, а ще п’ятеро постраждали, однак кількість поранених може змінитися.

На жаль, пасажирка Volkswagen Caddy, 60-річна жінка, від отриманих травм померла в лікарні. Ще четверо осіб отримали тілесні ушкодження і перебувають під медичним наглядом, діагнози та стан постраждалих уточнюються.

Поліція наразі активно вивчає події цієї трагедії. Попередньо, причиною аварії було виїзд одного з автомобілів на зустрічну смугу. Водій Toyota Land Cruiser, якого затримали правоохоронці, буде підданий відповідальності відповідно до частини 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, а також позбавлення права керувати автотранспортом на строк до трьох років.

Рятувальники та медичний персонал активно втручаються для надання допомоги постраждалим, і слідчі відкрили кримінальне провадження для встановлення всіх обставин цієї трагедії. Нам важко знайти слова в цей важкий час і співчуваємо рідним та близьким загиблих. Надіємося, що ретельне розслідування допоможе встановити причини інциденту і попередити подібні аварії в майбутньому.