У Житомирі знайшли вбитим волонтера та військовослужбовця Олега Котенка

У Житомирі в під’їзді будинку знайшли застреленим підприємця, волонтера і колишнього військовослужбовця 95-ї бригади Олега Котенка. Про це пише Твоя Україна, посилаючись на повідомлення Цензор.НЕТ.

“6 березня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з вогнепальним пораненням в під’їзді одного з будинків обласного центру. На місці події працюють поліцейські.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.  Встановлено, що загиблий приватний підприємець, 1973 року народження. Поряд з тілом знаходилась зареєстрована зброя, власником якої був загиблий.

Працівники слідчо-оперативних груп Житомирського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області, які виїхали на місце події, провели ретельний огляд та інші слідчі дії,  а також вилучили зброю.

Попередньо, усі обставини, зафіксовані у ході першочергових заходів, свідчать про самогубство чоловіка.

Триває подальша перевірка”, – йдеться у повідомленні  головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Мешканка Житомира Галина Ковальчук написала в фейсбуці, що мертвим знайшли Олега Котенка.

“Олег Котенко. Людина. Розвідник. Волонтер. Будівельник. Друг, якого сьогодні не стало. Ти безмежно хоробрий, сильний і чесний. Нічого собі, усе людям. Ти безмежно любив свою родину, своїх дівчаток і роботу, від якої горіли очі. Ти надихав і завжди мав мільйони планів і задумів.
Нема слів. Все. У випадковості не вірю, не вірю”, – написала вона.

Олег Котенко. Людина. Розвідник. Волонтер. Будівельник. Друг, якого сьогодні не стало. Ти безмежно хоробрий, сильний і…

Опубліковано Галиною Ковальчук Пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Про загиблого відомо, що у нього залишилися дружина і дві дочки.