У Гарнізонному храмі повінчався воїн, який втратив ногу під Бахмутом

19 січня відбулося весілля в Львівському Гарнізонному храмі святих Петра і Павла, де об’єдналася доля українського військовослужбовця та його коханої, повідомляє Львівська Організація ветеранів АТО.

За інформацією ОВА, молодята, Андрій Однолькo, має 31 рік і походить з Кривого Рогу. До 24 лютого 2022 року він працював помічником машиніста на місцевому підприємстві. Однак після початку повномасштабного вторгнення, чоловік залишив свою цивільну професію та долучився до Збройних Сил України, де вирішив служити як сапер.

Після 6 місяців служби Андрій отримав мінно-вибухову травму під Бахмутом, що призвело до ампутації йому ноги. Щоб повернутися до повноцінного життя, військовослужбовцю допомогла команда Superhumans Center, яка встановила протез та забезпечила необхідну реабілітацію.

Андрій та Інна познайомилися 5 років тому і через деякий час вирішили об’єднати свої долі в шлюбі. Пара виховує сина і довгий час мріяла про весілля, а ця мрія здійснилася завдяки підтримці та організації весільної події у Львові.