У Буську пройшов VI фестиваль дитячих та молодіжних колективів “Хори ангельські співають”

У суботу, 8 лютого, в місті Буськ на площі Ринок пройшов VI різдвяний фестиваль дитячих та молодіжних колективів Сокальсько-Жоовківської єпархії під назвою “Хори ангельські співають”.

Про це повідомляє Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Буської РДА.

На святі був присутній владика Петро (Лоза), який звернувся до учасників заходу з привітальним словом, де наголосив на важливості прославлення Бога у колядках. Архиєрей закликав підтримувати особливість нашого народу, продовжувати свої традиції і передавати їх наступним поколінням, а також побажав, щоб колядка і фестиваль, були молитвою за український народ і воїнів, які захищають наш народ.

Світлини – прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії 

Фестиваль розпочався на площі Ринок з колядки “Бог предвічний народився!”. Від площі Ринок учасники фестивалю рушили святковою ходою вуличками міста прямуючи до районного Народного дому.

Колективи з шістьох районів області виступали у районному Народному домі, дивуючи усіх охочих різноманітними колядками. Голова Катехитичної комісії Сокальсько-Жовківської о. Михайло Микита та отець-декан Володимир Залуцький звернулись до присутніх із вдячним словом та нагородили учасників фестивалю подячними грамотами.