У Буському районі лабораторно підтверджено 30 випадків захворювання на COVID-19

У Львівській області станом на 9 червня 2020 року є лабораторно підтверджені підтверджені 2211 випадків захворювання на COVID-19, у тому числі 73 летальних випадки та 531 пацієнт одужав. За вчорашню добу лабораторні центри провели 220 ПЛР-тестів, з яких 49 – позитивних.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на сайт Національної служби здоров’я України та прес-служба Львівської ОДА.

Скеровано на самоізоляцію 36 осіб. Знаходяться в стаціонарах 567 хворих: 180 у Львівській обласній інфекційній лікарні, 90 в Центрі легеневого здоров’я, 50 у 8 міській клінічній лікарні, 49 у 1 МКЛ, 109 у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 36 у Стрийській міській лікарні, 25 у Кам’янка-Бузькій лікарні, 13 в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ – 14 осіб, ОХМАТДИТ – 1 особа.

50 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. 8 на ШВЛ.


У Буському районі кількість підтверджених випадків складає 30 з них 4 осіб одужало.

Згідно інформації на сайті Національної служби здоров’я України, у Буському районі випадки захворювання COVID-19 було виявлено у наступних населених пунктах:

  • с. Задвір’я – 20 (Одужало – 3)
  • с. Полоничі – 4
  • м. Буськ – 3 (Одужало – 1)
  • с. Богданівка – 1
  • смт. Красне – 1
  • с. Ріпнів – 1

За інформацією керівника Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, першого заступника голови Буської райдержадміністрації Богдана Гринишина, новий випадок захворювання на COVID-19 зафіксований у жительки села Ріпнів, 1971 року народження, яка є медсестрою реанімаційного відділення КНП ЛОР ЛОІКЛ.

Варто зазначити, що “Буський медіа портал” повідомляє про те, що 22 осіб одужало, а решта 8 хворих перебувають на самоізоляції.



Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте, якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Бущини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!


Попередня новина по даній тематиці:

На Бущині лабораторно підтверджено 29 випадків захворювання на COVID-19