Топ-5 душових кабін для максимального релаксу

Душова кабіна – оптимальне рішення для ванної кімнати. Вона відмінно підходить як для швидкого ранкового душу, так і для повноцінних водних процедур. Деякі моделі оснащуються функцією гідромасажу та різними типами душу. Інші відрізняються мінімумом функціоналу й легким лаконічним дизайном. Душовий бокс не займає багато вільного простору і може бути встановлений навіть у невеликому приміщенні.

Відкриті кабіни складаються лише зі стінок і дверцят. Закриті варіанти комплектуються піддоном і навіть дахом із підсвічуванням. Вибір конкретної моделі залежить від розмірів і дизайну інтер’єру ванної кімнати, бажаного функціоналу й наявного бюджету. Ми підібрали для вас 5 вдалих душових боксів з оптимальним співвідношенням вартості, якості та можливостей для користувача.

Viva BST-H8800

Душова кабіна відомого китайського бренду Viva має прямокутну форму й комплектується низьким піддоном із розмірами 90х90 см. Стінки та дверцята виконані з міцного гартованого скла. Висота моделі складає 2,15 м, товщина дверцят – 5 мм. Конструкція не передбачає наявності даху. Задні стінки білого кольору, чорний каркас, прості та чіткі геометричні форми, відсутність надмірностей роблять бокс гарним вибором для ванних кімнат із оформленням у сучасному стилі.

Deante Funkia KYС-641K

Душовий бокс від провідного польського виробника сантехніки має квадратні розміри 90х90 см, висоту – 1,85 м. Модель комплектується стінками, але не має піддону та даху. Матеріал дверцят – матове гартоване скло. Каркас виконаний з алюмінієвого профілю кольору хром. Дверцята відкриваються зсувом від зовнішнього кута кабіни. Виробник пропонує офіційну гарантію 2 роки. Ця модель підійде для будь-якого інтер’єру ванної та стане його органічним функційним доповненням.

Liveno Lara 4590

Кабіна від польського бренду Liveno оснащується високим піддоном і системою гідромасажу. Акриловий піддон має півкруглу форму з розмірами 80х80 см або 90х90 см. Розсувні двері виготовлені із прозорого загартованого скла товщиною 4 мм. Алюмінієві профілі виконані в графітовому кольорі. Центральна панель комплектується форсунками для гідромасажу та тропічним душем, полицею для аксесуарів.

Radaway Premium A 30403-01-01

Radaway Premium – високоякісна й комфортна дизайнерська душова кабіна. Вона має продуманий дизайн і безпечну конструкцію. Усі деталі виконані з гігієнічних безпечних матеріалів. Кабіна має напівкруглу форму з розмірами 90х90 см. Двостулкові прозорі дверцята товщиною 5 мм виконані з міцного скла. Вони безпечні та безшумні. Настінні профілі дають змогу нівелювати нерівності стін. Каркасний профіль виготовлений з алюмінію кольору хром. Піддон у комплект постачання не входить. Виробник пропонує тривалу гарантію протягом 36 місяців.

Santeh SAN 9001 R-90 ECO Rola

Характерною рисою кабінки є матові скляні дверцята з малюнком. Покриття алюмінієвого профілю – класичний хром. Низький акриловий піддон напівкруглої форми комплектується сифоном. Кабіна не має вбудованих стін і даху. Модель вирізняється доступною ціною за високої якості та безпечності матеріалів, тривалого терміну використання, стильного дизайну.