Товари для дітей Carrello – які вони?

Компанія Carrello займається виробництвом товарів для дітей від народження. В їхньому асортименті коляски, стільчики для годування, манежі, ходунки та багато іншого. Життя з дитиною має бути максимально зручним і комфортним, а малюк повинен розвиватися у турботі та безпеці – ось принципи Карелло. Всю свою продукцію вони виробляють, базуючись саме на них. А високий професіоналізм та сучасні технології завжди гарантують відмінний результат.

Залежно від етапів життя дитини пропонується великий асортимент товарів.

Дитина вчиться сидіти

У цьому ніжному віці малюка важливо використовувати лише сертифіковані, ергономічні, анатомічно ідеальні пристрої. Обов’язково знадобиться візок, автокрісло. В них дитина проводить досить багато часу. Тому вони повинні забезпечувати правильність розвитку опорно-рухової системи організму, а також бути для малюка зручним і приємним місцем проведення часу. Рекомендуємо звернути увагу на коляски 2 в 1 – з люлькою та прогулянковим блоком. Використовувати їх можна від народження до 3 років.

Що стосується автокрісел – серія MINI призначена спеціально для дітей до 13 кг. М’яка анатомічна вкладка забезпечує правильне становище та комфорт дитини. Переносити автокрісло можна за допомогою спеціальної ручки. А завдяки округлій підставі корпусу можна заколисувати дитину, перебуваючи не в автомобілі.

Дитина починає повзати

У цей час знадобиться манеж. Це перший особистий простір дитини та безпечна зона для ігор без батьківського нагляду. Манежі Carello досить просторі, в них можна розмістити багато іграшок, залишивши місце для руху та ігор. У них легка рама та простий механізм складання. Проріз на блискавці в бічній стінці дозволяє дитині самостійно виповзати з манежу і забиратися до нього знову.

Дитина починає ходити

Ходунки Carrello допоможуть освоїти навичку ходьби. Педіатри схвалюють регульоване навантаження в ходунках, яке дозволяє не тільки рухатися, а й активно розвивати м’язи ніг малюка. Для дотримання безпеки ці пристрої мають механізм регулювання швидкості руху. А функція «перші кроки» дозволяє перейти безпосередньо до ходьби. Задня перемичка ходунків знімається і дитина йде, штовхаючи ходунки перед собою. І тут знову використовується механізм регулювання швидкості.

Продукцію Carello оцінили мільйони батьків у всьому світі. Сподіваємось, вона сподобається і вам!