Стартувало голосування за проєкт Пустомитівського району в рамках конкурсу “Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області”

26 серпня стартувало голосування у конкурсі “Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області”, де візьмуть участь в голосування 17 проєктів Львівської області.
На платформі було зареєстровано 21 проєкт. Були видалені з технічних причин 4 заявки (в основному дублюючі проєкти). Отримали можливість взяти участь у електронному голосуванні. Найбільше проєктів (12) подано у напрямку “Туристична привабливість”, третина проєктів (5) стосувалися  напрямку “Конкурентоспроможна економіка”.  

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Платформу реалізації конкурсу “Всеукраїнський громадський бюджет” у Львівській області.



Проєкт “Підвищення рівня туристичної привабливості на території Зимноводівської сільської ОТГ” був зареєстрований під №14 і допущений до остаточного голосування конкурсу “Всеукраїнського громадському бюджеті Львівщини 2020”.

Загальна вартість поданого проєкту складає 1 642 566 грн. Відповідно із місцевого бюджету буде профінансовано 213 534 тис. грн., що становить 13% від загальної вартості проєкту.

П’ять років поспіль на стадіоні «Арена Хіни» у селі Зимна Вода проводиться фестиваль лемківської культури «Гомін Лемківщини». Для організації концертної програми в оренду береться звукове та світлове обладнання, екрани, музичні інструменти тощо. Саме тому, в рамках проєкту, ми задумали закупити власне обладнання, щоб покращити акустику заходу та зменшити хоча б частину витрат.

Мета проєкту: придбання обладнання для озвучення масових заходів, що проводяться у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю лемківської культури “Гомін Лемківщини”.

Завдання проєкту:

  • збереження історичної пам’яті, відродження, підтримка і примноження традицій лемківської культури;
  • можливість якісно презентувати творчі колективи, котрі приїжджають на фестиваль з усіх куточків світу.

Світлина із сайту конкурсу “Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області”

Детальніше ознайомитись із проєктом Підвищення рівня туристичної привабливості на території Зимноводівської сільської ОТГ на сайті конкурсу “Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області”.



Переможця Конкурсу визначать мешканці Львівської області шляхом електронного голосування, яке відбудеться 26 серпня – 4 вересня. 

Умови голосування:

  • голосувати мають право особи у віці від 16 років
  • необхідно мати зареєстроване місце проживання у межах Львівській області
  • важливо, щоб банківська інформація містила місце реєстрації клієнта

Проголосувати можна на онлайн-платформі Конкурсу за посиланням або ж у мережі ЦНАПів, що візьмуть участь у голосуванні (перелік ЦНАПів)