Стало відомо, яким буде iPhone 13

У Мережі з’явилася інформація про те, які зміни чекають Apple iPhone 13 наступного покоління. Про це розповіли на YouTube-каналі “CopyPasta”.

Починаючи з представленого в 2017 році iPhone X, компанія Apple використовує так званbq “Чубчик” у верхній частині екранів своїх флагманських девайсів. І, незважаючи на безліч чуток, в смартфонах лінійки айфон 12 (iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max) “чубчик” менше не стаd. І ось, портал MacOtakara опублікував макет iPhone 13 Pro і поділився, чого варто очікувати в смартфонах лінійки iPhone13 (iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max). Його навіть порівняли з актуальною моделлю Apple.

Було опубліковано відео з макетом iPhone 13 Pro: новинку порівняли з моделлю iPhone 12 pro. Так, “чубчик” у верхній частині екрану стане меншим і фронтальна камера переміститься в ліву сторону. Трохи посунуть вгору і сам динамік. Було підтверджено наявність LTPO-дисплея, а це означає, що новинки отримають 120 Гц. Трохи засмучує, що торкнеться це тільки моделі Pro.
Очікується, що серцем всіх смартфонів виступить чіп Apple A15. Він буде потужнішим, ніж Apple A14. Моделі Pro також отримають терабайт вбудованої пам’яті.

А на сайті Shlash leaks показали рендери лінійки iPhone 13, які були створені на базі утекших в мережу креслень. Стало відомо, що чекати чогось нового від дизайну айфонів нового покоління не варто. Звичайно, гаджети злегка поліпшать, але, якщо говорити про зовнішній вигляд, відрізнити його від 12-го яблучного смартфона буде складно. Це можна буде зробити по злегка зміненим блоку основної камери.
Таким чином, якщо ви користуєтеся iPhone 12 або iPhone 12 mini, сенсу купувати новий не буде. А ось власникам більш дорогих моделей 12 Pro і Pro max, придбання iPhone 13 і 13 Pro max може стати цікавим рішенням. Як не крути, один раз покористувавшись дисплеєм в 120 Гц, вже не захочеться міняти його на щось інше.

На порталі Gizchina опублікували знімки і показали, який приблизно вигляд може отримати iPhone 13 mini. Відзначається, що поки це тільки прототип. Лінзи не будуть розташовуватися вертикально, як ми звикли бачити в iPhone 12 mini, вони будуть розміщені по діагоналі. Здається, що iPhone 13 mini буде трохи товстіший за свого попередника.

Компанія Apple домоглася успіху в своєму бюджетному невеликому смартфоні iPhone SE. У минулому році вийшов у продаж iPhone 12 і iPhone 12 mini, які повинні були стати популярними через старий дизайн незакруглених країв телефону. Однак модель mini так і не виправдала очікувань компанії, показавши мінімальний обсяг продажів. Продажі найменшого iPhone 12 були настільки низькими, що компанія скоротила його виробництво. Тим не менш, компанія не відмовилася від міні-iPhone. Згідно витоку даних, виробник випустить iPhone 13 mini, який буде дотримуватися конфігурації минулої моделі, але з зовнішніми змінами.