Серце часу. Невидиме місто. Книга 1 про дівчину, яка хотіла знати свою історію

Гелена — головна героїня книги «Невидиме місто» — ніколи не бачила своїх батьків, знала лише, за яких обставин вони померли. Автокатастрофа… Одне лише слово повсякчас було на її вустах. Тітка Софія ніколи не обговорювала минулого, бо була переконана: чим більше ти знаєш, тим болючіше жити. Серце часу серія книг познайомить читача з двома світами: в одному найголовніше — місія, яку обов’язково треба виконати, а в іншому — ситуації, які змушують людину щось змінювати.

Серце часу серія книг про мандрівників, які можуть керувати часом

Гелена випадково знайшла хронометр — пристрій для подорожей у часі. Вона геть не розуміла, для чого потрібна ця штуковина. Разом зі своєю подругою Боббі дівчина почала розкривати таємницю за таємницею. Поспостерігати за фантастичною історією пропонує видавництво Школа.Адже напевно є багато людей, які мріють впливати на час, змінювати вчорашній день. Носій дару має не тільки надзвичайні здібності та загадковий годинник із вісьмома стрілками, а ще й багато обмежень:

  1. Мандрівник не може напряму впливати на події.
  2. Він не може розкривати свою таємницю, має бути непоміченим завжди.
  3. Якщо житель Невидимого міста не послухає вказівок Володарки Часу, то ціна за непослух — тюрма й конфіскація хронометра.
  4. Мандрівникам не можна закохуватися у звичайних людей, іншими словами у «підводників».

Серце часу. Невидиме місто. Книга 1 розкаже про те, як Гелена вперше відчула свою здатність повертатись у минуле. Дівчина займалася гандболом й добряче отримала по голові під час матчу, м’яч двічі прилетів дівчині в обличчя, а отямившись вона побачила загадкову постать. Це був приємний молодик Данте. Мандрівник з різнобарвними очима почав стежити за дівчиною відразу, як тільки її хронометр дав сигнал.

Серце часу. Невидиме місто. Книга 1 познайомить читача з містом, в якому ніхто не живе у власному будинку

Книга недарма має назву «Невидиме місто»: про нього нікому не відомо, туди не так просто потрапити та й життя в ньому плине дуже дивно. Гелені теж вдалося там побувати. Купити книгу й відправитись у подорож разом з героями можна просто зараз в інтернет-магазині видавництва «Школа». Після того, як дівчина знайшла гарантійний талон з написом «Совина Улоговина» життя її сповнилося пригод. 

Кожен прихильник Видавничого дому «Школа» знає, що ціни на художні книжки періодично стають більш доступними під час проведення акцій. Тож переходьте на сайт видавництва та знайомтесь з асортиментом видань для книголюбів різного віку (мова видань переважно українська). Серія книг «Серце часу» зробить цікавим не один вечір.