Седація: лікування зубів швидко та без болю

Лікування зубів під наркозом (седація) це найкращий спосіб швидко, безболісно та якісно вирішити практично будь-які питання, пов’язані зі здоров’ям порожнини рота.

Пацієнти віддають перевагу лікуванні зубів уві сні для нівелювання емоційної напруги, зняття больових відчуттів та усунення неприємних емоцій під час перебування в кріслі стоматолога.

Звичайно, лікування зубів під загальним наркозом є необхідним не у всіх випадках, однак якщо є можливість уникнути неприємних відчуттів, слід цим скористатися!

Як правило у стоматологічних центрах лікування, протезування, імплантація та видалення зубів проводиться із застосуванням загальної анестезії – найбезпечнішого та найнетоксичнішого на сьогоднішній день препарату «Пропофол» (вводиться внутрішньовенно), який не впливає на діяльність мозку, серця, печінки та інших. найважливіших органів та систем.

Рекомендуємо скористатися лікуванням зубів під наркозом (седацією):

Тим, хто боїться стоматологів. Поки Ви відпочиваєте, стоматолог проводить процедури, які за місцевої анестезії можуть викликати у вас дискомфорт і неприємні відчуття – свердління, видалення нервів тощо. Прокинулися – всі неприємні маніпуляції залишилися позаду. Тож ми розуміємо лікування зубів без болю.

Тим, хто має загострений блювотний рефлекс, єдиний вихід – стоматологія під наркозом.

Тим, хто страждає на алергію. Раніше людям, які не переносили місцеву анестезію, доводилося терпіти хворобливі відчуття. Сьогодні стоматологія під загальним наркозом немає протипоказань алергікам – отже, з болем можна попрощатися.

Тим, хто не має часу. Звичайно, треба приходити до свого стоматолога кожні півроку. Одним із виправдань відкладених візитів є брак часу. Під наркозом є можливість упорядкувати максимальну кількість зубів за один візит.

Які стоматологія під наркозом протипоказана?

  • Гострі інфекційні захворювання;
  • Декомпенсована серцева недостатність.

Наявність протипоказань не завжди означає, що для лікування зубів у даному випадку загальне знеболювання не застосовується – багато з заборон є «тимчасовими», і тоді, коли Ваш стан здоров’я дозволить використовувати наркоз, Ви цілком зможете звернутися за такою послугою.