російська ракета вбила сім’ю журналіста Варта1 (ФОТО)

У ніч з 5 на 6 липня Львів був підданий ракетній атакі з боку Росії, у результаті чого були загиблі мати та дочка, сім’я журналіста з Варти 1. Про це повідомив голова “Варти 1” Ігор Зінкевич.

“Сьогодні вночі життя забрали росіяни від людини, яка працювала поряд у нашому медіаресурсі varta1.com.ua. Втратили Анастасію Сенів та її матір Мирославу Садову. Вони є родиною нашого вартового Володимира Садового – сестра і мама”, заявив Зінкевич.

Ракета прямо влучила в будинок, де проживали загиблі… Мої щирі співчуття, Володимире… Уляна Садова. Ми разом з вами переживаємо цю трагедію…

Це страшна подія для нас всіх, для кожного мешканця Львова, оскільки це ще раз підтверджує, що немає нічого святого для ворога! Для них людське життя не має значення. Те, що ми живемо у Львові, не означає, що ми живемо у безпеці, оскільки війна тут і зараз. Війна не обмежується сходом або півднем України, вона торкається кожного з нас однаково”, – йдеться у повідомленні.

“Друзі, я хочу просити вас допомогти сім’ї Володимира, який втратив найближчих. Вони втратили житло і все, що мали. Я публікую свою картку і особисто передам усі кошти сім’ї загиблих! Дякую вам!”, – додав Ігор Зінкевич.

5168742244440867 ПриватБанк

5375411409707481 Моно Банк