Під час виконання бойового завдання загинув воїн Богдан Мороз з Львівщини

Під час виконання бойового завдання 14 серпня в районі населеного пункту Новомихайлівка Покровського району Донецької області сталася трагедія – загинув 33-річний воїн Мороз Богдан Ярославович, житель села Ожидів.

Свідченням цієї непоправної втрати є повідомлення, що публікує Буська територіальна громада, поширене через Варта-1.

Ми висловлюємо щирі та глибокі співчуття рідним, батькам, сестрам і друзям покійного захисника. Також, низько вклоняємося перед його бойовими побратимами, які відчувають цю втрату особливо гостро. Втішає думка, що Герой завжди буде жити в наших серцях, його відвага та жертовність завжди буде нам прикладом.

Цей герой віддавав своє життя в захисті Батьківщини. З 14 вересня 2022 року він стояв на варті України як навідник у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Його внесок у боротьбу за незалежність і безпеку нашої країни неможливо переоцінити.

Богдан Мороз підтвердив свою вірність військовій присязі, відзначившись стійкістю та неймовірною мужністю під час оборони України від російського агресора.

Деталі щодо дати, часу та місця поховання героя будуть надані додатково. Хай його вічна пам’ять буде світлим променем надії та вдячності, а його справа буде жити в подвигах наших героїв.